• (4-04-2015, 18:01)   
  •   0   
  •  1108 
Обеци - с две топки

Широка гама от бижута, в частност обеци, е поразителен. Сложни форми, сложни комбинации - намери своя вариант понякога не е лесно, защото трябва да се вземат предвид не само характеристики на дизайна на продукта, но и на цвета на очите, формата на лицето, дрехи, грим, прическа. Въпреки това, някои модницам и дамите с изумителен вкус все пак успя да намери изключително лесно, но в същото време оригинално решение и това обици - с две топки от Dior. Изглежда много сбито и стилно, добре се съчетават с нощни рокли и бизнес дела. Обеци в формата на топки от световно известна Модна Къща - това е само един случай, когато всичко гениално се оказва толкова прости.

Обици-топчета "Mise en Dior"


Еталон за стил и елегантност на златни обеци с форма на две топки за най-кратко време спечели сърцата на милиони жени по целия свят. На пръв поглед нищо необичайно - два асиметрични топчета от един, голям, разположен зад мочкой на ухото, друг е малко по - напред, на видима страна, а изглежда такъв дует просто великолепен. Декорации са представени в широка цветова палитра: това е нежните пастелни нюанси на перли и по-ярки весели тонове. Любительницам на класиката, със сигурност ще оценят обеци с златни шипове и бомбички от черни перли, които ще бъдат отлично допълнение вечерна рокля. Също така в колекцията "Mise en Dior" се намират обеци за необикновени личности, където голяма и малка топка, представени в различни цветове, за пример, първата топка нежно-перла, а друг задълбочено с цвят на сапфир, смарагд или рубин.

С какво се комбинират обици-топчета?


Заслужава да се отбележи, че, въпреки своята простота и краткост, двойни обеци топки, като от сребро и от злато доста взискателни към макияжу, прическа и заедно си обладательницы. Така обикновена перлено бижу предпочитат бизнес костюм или друг класически украшение. С вечерна рокля "се сприятеляват" обеци с цветни камъни.
Що се отнася до прическите, двойни топки "Mise en Dior" изглеждат добре с високата прическа или с косата си, убранными на една страна. Съвършен трябва да бъде и грим, защото е толкова оригинална декорация за всеки случай ще привличат погледи на околните точно в лице.

Обици с перли Swarovski


След като става отиде за обеци-телца, да не говорим за редовното проба елегантност и стил от великата кристал империя. Обици-топчета с кристали Сваровски - това е не по-малко елегантен и оригинален, ярко и запомнящо се решение за младите модата и настоящи дама. За декорация могат да бъдат допълнени с ежедневни и вечерни начин. И обици подходящи за романтична среща или приятелска среща.
Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки

Обеци - с две топки