• (4-04-2015, 18:01)   
  •   0   
  •  743 
Жена златна гривна

Попълни си кутия за бижута красива златна wsop гривна мечтае едва ли не всеки представител на прекрасната половина. В края на краищата, още в древни времена бижута, изработени от този благороден метал са били на специална почит. Златни обици и пръстени, верижки, гривни, допълват образа на прекрасната особа, са свидетелства не просто за добър вкус, но и на висок социален статус и материално благополучие. Малко се е променило оттогава досега, освен, че гама от златни шедьоври, на който напълно разкрива модерен разработки и тенденциите.
От сега се наслаждаваме на мэтры ювелирното изкуство на своите почитательниц, нека разгледаме по-подробно.

Златни женски гривни за часовници


Часа и уважаван изглеждат часики със златен гривната в женската дръжката. В зависимост от личните желания и възможности, можете да изберете елегантен или масивна гривна, с абсолютно всички плетением, с висулки и без, с инкрустация на скъпоценни камъни. На голяма популярност се радват на златни женски гривни за часовници с котва плетением, където връзки може да бъде кръгла, овална, квадратна или правоъгълна форма. Това продуктът не прихотливо в грижите и добре комбинируется с останалите аксесоари и дрехи.
По-трайни, се считат за златни гривни с панцирным плетением. В този случай варианти тегло: одинарное, двойно, тройно панцирное тъкане, със звена с различна дължина, с кручеными звена и други не по-малко интересни бижута решения.

Златна гривна на крака


За първи път традицията на носенето на гривна за крак с произход от Индия още в древни времена, а след това постепенно перекочевала в западните страни. Украса достатъчно оригинални и маловажно, иска дрехи и повод. Първоначално гривна на крака гледа като на плажен аксесоар, но днес модата се допълват им вечерна рокля и casual облекло.
Сред огромен асортимент бижута от подобен план най-скъпо и елегантно се смята за точно златна гривна на крака си. Той може да бъде изпълнена от бяло, жълто или червено злато, със скъпоценни камъни и висулки. Сред златни гривни за крак се срещат изключителни ръчно изработени изделия. В никакъв случай правилно подбрано бижу, глезен подчертава сексуалността и женствеността си обладательницы, прави краката по-красиви и изискани.

Златна гривна с висулки


Почти всеки златна гривна може да се допълни с красива окачване с благородни или полудрагоценным камък, тип топаз, сапфир, перли, диамант, гранат, на всяка форма и стил. Окачване, наистина, могат да бъдат най-разнообразни: овални и кръгли, във формата на сърца и цветя, кръст или някоя друга геометрична форма, от бяло, жълто или червено злато, със скъпоценни камъни и без. Златна гривна може да се продава с окачване веднага, а можете да вземете го отделно. Гармоничней общо окачване изглеждат на браслетах с червено злато . Сред зрелите жени са търсени класически варианти гривна с окачване от перли. Гривна с перли и злато изглежда елегантно и стилно, но в същото време доста лаконично. Той ще се превърне в чудесно допълнение вечерта пак ежедневна начин. Младите модницам, със сигурност ще се зарадват на добри и крехки гривни с висулки във формата на различни животни или на ангели. Тези продукти изглеждат много женствена и сладка.
Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна

Жена златна гривна