• (4-04-2015, 18:03)   
  •   0   
  •  1202 
Бижута и аксесоари при създаването на модерния начин на изпада в една от водещите роли. Тези подробности могат дори да служат на доминиращ, така че да ги следва внимателно. Но има и такива бижута, които винаги изглеждат страхотно. Става въпрос за класически обеци пусетах с перли, мода за които през шейсетте години на миналия век се е въвела актриса Одри Хепбърн . С течение на времето значение на такива обеци поизбелял, но легендарния банда къща "Диор" е в състояние да го съживи. Невероятно стилни и търсените днес двустранни обици-топчета "Диор", които могат да да видите на снимката много холивудски знаменитости, са създадени от дизайнера на бижута Камила Мичелли. С отличен вкус и успява да се предвидят желанията на модата, дизайнер успя да комбинира в колекцията Mise en Dior нетленную класическа музика и много актуална тенденция. Обеци "Dior" с две бомбички с различни диаметри веднага привлече към себе си вниманието на момичетата. Стягам в тях вече са успели и Наталия Водянова, и Кара Делевинь, и Дженифър Лорънс, и Риана, и Олимпия Скэрри. Нашите соотечественницы не изостават. Обеци-кълба на "Кристиан Диор" показа на себе си Олга Бузова, Виктория Anna, Елена Перминова и други известни личности.
Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"


Комбинация от класика и творчески
Според Камиллы Мичелли, проста идея за създаване на подобрени пусетов се оказа гениален. Какво представлява нов модел? Обеци "Диор" - това са две топчета (оригинал е направен от стъкло, покрито с покритие), които имат различен диаметър, и са свързани метален "гвоздиком". Малка топка на ухото лоб изглежда като класически пусет от перли, а вторият е по-голям диаметър, заселване в естествена ложбинке зад ухото, подчертава красотата на завои женски врата, привличане на внимание към лицето. Ето защо обици-топчета "Диор", изработени от злато или сребро с топки перла, черен, розов, червен, син или друг цвят изглеждат перфектно с прически, които се отварят на скулите и лицето. Креативному дизайнер на бижута на модна къща "Диор" е в състояние да заличат стандартното виждане обеци-пусетов форма на топка чрез добавяне на още един. И това е лесно решение, позволява серьгам-шарикам "Диор", за да получите хиляди благодарни групировки.
В колекцията Mise en Dior влезли обеци-топки от различни цветове, така че вземете един чифт, е подходящо избраното заедно, на труда не ще. Едно момиче, което иска да "смекчи" строг офис начин в бизнес стил, подходящ класически двойни пусеты с перла топки перлата на цвят. Този модел обици на "Dior" с право се смята за универсална, тъй като еднакво добре допълва и всекидневни, и вечер начин. Ако искате да поместим нотки на сексуална агресивност, изберете огнено-червени пусеты. Червило с подобен цвят и черна рокля-калъф ще изглежда зашеметяващо! Много ефектно изглеждат черни обици-топчета "Диор" (сребро в съчетание със сферическим стъкло с черно покритие), които с лекота може да се превърне в най-доминиращи стилен начин. Отделно внимание заслужават комбинираната модели, в които топки изпълнени в контрастни цветове. Такива обици перфектно се вписват в рамката на младежки стил. Огромно предимство на обеци пусетов "Диор" се състои в това, че топката по-малък диаметър, който служи едновременно и замочком, подвижни. Имайки в ковчега няколко чифта такива обеци, можете да комбинирате цветни топки, създаване на нови пусеты, които ще се слее с нарядами.
Носенето на обици-топчета "Диор" е възможно както с косата си, така и със сложни високи прически.
Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"

Обици-топчета "Диор"