• (4-04-2015, 18:04)   
  •   0   
  •  512 
Всичко, което пуска модна къща Dior, неизменно се радва на високо търсене, както и много новости автоматично преминават в редиците на световните тенденции. Не са изключение и двойна скоба пусеты "Диор", който се използва за създаване перли, сребро и злато, представени в колекция Mise en Dior. Над създаването на тази колекция е работила дизайнерски аксесоари Камила Мичелли. Тя успя да разработи оригинална декорация, в който прости лаконичен форми се съчетават с благородни метали и минерали. Пусеты "Кристиан Диор", при условие, че това е оригинала, не са дребен щрих на образа, както и неговата стилен акцент, което изглежда очарователно и изключително женствени.
Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"


[group1] []"href="/sites/default/files/pusety_dior_3.jpg">
Пусеты "Диор"


Стилни пусеты с перли
Украса с перли във формата на стилни пусетов служили "връхната точка" на образа на легендарната Одри Хепбърн. Време оттогава е изминало много, но "карамфил", които могат да бъдат най-разнообразни по форма, размер и цвят на решенията, все още се търсят. Сребърни и златни пусеты "Диор", представени в колекция Mise en Dior, са подобряване на модела класически обеци с перли. В тях дизайнер Камий Мичелли успя да реализира желанието на жените да притежават елегантен и в същото време невероятно модни бижута. Ръководейки се от изискванията на съвременни момичета, модна къща "Диор" предлага колекция от пусетов, в която ще има двойка, е дополняющая начин.
Класически бижута жанр - обеци-карамфил от злато с две перла топки-перли в бял цвят. Такива пусеты правят имидж на момиче, аристократичным, кокетливым и загадъчно едновременно. За такъв модел на идеалното "място" ще бъде сбито вечерна рокля или официален костюм в бизнес стил.
Ако образ включва нотки на агресивност, манящей на сексуалността, а след това чудесно решение ще оригинални пусеты "Диор", изработени от сребро и черни перли. Голяма тъмна перла, разположен на мочкой ухо, изглежда много впечатляващо! Висока кокошки, знакът плавни линии на женската врата и раменете, изгодно подчертава това украса, от които е невъзможно да отмести поглед.
Привидно, пише елегантни двойни пусеты "Диор" в ежедневния начин е невъзможно, но това не е така! Обици-топчета с големи перли на ярки цветове позволяват да се създаде стилен образи в стила casual. Освен това, носенето на пусеты "Диор" е възможно както за парно, така и поотделно. Едно голямо бижу, изпълнени в оригинален дизайн, изгодно подчертае актуалността на младежки начин.
С какво се носят двойни пусеты?
Нося обеци "Диор" е лесно. Крушка с по-малък диаметър, който се намира на ухото лоб, подвижни. Продев "карамфил" от задната страна на ухо в меката част, така че голямата топка е разположен в естествената ложбинке за нея, остава само да заключите с топка по-малък диаметър.
Разбира се, да се крият такива оригинални обеци за гъста шевелюрой - е равносилно на извършването на престъплението, но е напълно допустимо. Блясък на бисери, проникващ през свобода косата при завъртане на главата със сигурност ще привлече вниманието. Но прическа, обнажающая ушите и шията, изглежда по-изгодно. Висока опашка , сколотые красив гребен къдрици, стилни плитки или елегантен кок - най-доброто решение.
Избор на пусеты "Диор", не забравяйте за това, че цветовете на украса трябва да се слее с цвета на лицето. Блед оттенък на кожата освежат тъмни обеци, а на момичетата с тъмна кожа перфектно се вписват светли пусеты.
Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"

Пусеты "Диор"