• (4-04-2015, 18:04)   
  •   0   
  •  803 
Модерни обеци с двойни перли

Бижута, бижута и още аксесоари в начина на заема може би най-значимо място, така че момичета постоянно са в търсене на нови решения, които биха позволили да се подчертае индивидуалността и добър вкус. Не толкова отдавна в света на модата се появи стилна новост - обеци, представляващи 2 лъжички, съединените глоба на скока. Крушка е по-малък диаметър се намира на мочке, а втората е, диаметърът на която е два пъти повече, за мочкой. Това необикновено решение предложи дизайнер-бижутер Камила Мичелли, представляващи модната къща Dior . За изхода на тази нова колекция не е официално объявляли, промоция с помощта на рекламата също отсъства. Обаче обеци с топки в краищата веднага стана тенденция. Известни в целия свят дами, фото които красят всяко модно гланцово издание, са станали най-добрата реклама. Обици с топче зад ухото, благодарение на оригинален дизайн веднага стана популярен. Тяхната уникалност е не само да се в творчески дизайн, но и в разнообразието. Модерни обеци, състоящи се от двойна топки под формата на перли, подходящи за създаването на образа на всеки стил.
Модерни обеци с двойни перли


href="/sites/default/files/modnye_sergi_dvoynye_shariki_2.jpg">
Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли


Класика и творчески
Модерни обеци топки ("карамфил", пусеты, както те се наричат) може да се нарече класически украшение, защото благородството на перли и елегантна простота форми позволяват да ги използват като универсален завершающего черти. Момичета, даде предпочитание на консервативни решения, могат да носят двойни обеци топки Dior парно, както и за създаване на стилен младежки начин ще бъде достатъчно и една обеци. Освен това, може да експериментирате и с цветови комбинации. Речник обици могат да бъдат топки от един цвят или на топки и в различни комбинации от цветове. Златни двойни обеци топки Dior ("Dior") черен, млечен, леко розов цвят, ще стане чудесно допълнение към офисному ансамбъл в света на стил и украса дълбоко цвят на сапфир, рубин, смарагд или агата ще се отнесат в нощта начин.
Обеци-топки - това е бижу, което иска да придобие, защото оригинала "гвоздикам" успя да се превърне в еталон в света на стилни бижута.
Завършек
Обеци пусеты, които модната къща Dior представи нов живот, чрез добавяне на само една топка, способни да отговорят на вкуса на всяка жена. Дизайн-стилни обеци са толкова разнообразни, че проблемите с избора на бижута за създаване на модерен начин на при обладательницы тези пусетов никога няма да възникнат. Класически форми в съчетание с благородни материали изглеждат луксозно и дискретни. Огромно предимство двойни обеци топки, създадени Камила Мичелли, се състои в това, че ги носите по всяко време на годината.
Обеци пусеты от модна къща Dior еднакво добре се съчетават с луксозни естествени кожухарска стока, топли трикотажными неща, копринени и шифоновыми нарядами и дори денимом. При всеки начин те носят елегантност и женственост. Що се отнася до избора на прическа, а след това и в този случай двойни пусеты отварят момичета огромни възможности. Блясък на перлите, пробивающееся през хлабав коса, привлича вниманието на не по-малко от напълно отворени ушите, украсени с двойно "абонамент".
Популярността на обици-топчета Dior стана причина за това е, че много марки пусна колекция на подобни бижута. Момичетата, които не могат да си позволят да закупят оригинални обеци пусеты с топки, има възможност да се моля на фискалната копие.
Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли

Модерни обеци с двойни перли