• (4-04-2015, 18:05)   
  •   0   
  •  984 
Гривни в стила на Пандора

За първи път гривни в стила на Бандура се появява през 2000 година, тоест съвсем наскоро. Концепцията на тези необичайни и стилни гривни са разработили датчаните по фамилия Эневольдсен. В крайна сметка на бижута от марката Пандора стомана нереално популярни по целия свят. И модата от тях не стихва вече повече от десет години. Разбира се, сега истерията около орнаменти в такъв стил са по-малко силен, но все пак те още са доста популярни. Това съвсем не е изненадващо, като се има предвид всички предимства на стилни гривни на Пандора.

Гривни Пандора


Гривни, изработени в този стил, могат да бъдат най-различни, но ги обединява единната идея. Те са интересни мъниста-висулки, които се наричат "шармы". Можете да закупите за себе си като готов гривна, така и изберете някои мъниста, които ви нанижут на основата директно в магазина. И тъй като шармы могат да бъдат най-различни, обикновено доста по-интересно да събере за себе си мъниста от себе си. Например, това може да бъде колыбелька, като символ на раждането на детето, сърце, като символ, разбира се, на любовта, или пък да искате да добавите към вашия чар гривна във формата на балон, който ще символизира щастие и изпълнение на мечти. В крайна сметка, възможности за мъниста огромно множество, така че можете да създадете за себе си особена, оригинална гривна, която не само за разкрасяване, но ще стане за вас нещо повече. В края на краищата, винаги е хубаво да има при себе си щастливи спомени и надежда на толкова щастливо бъдеще.
Също заслужава да се отбележи, че тези гривни могат да бъдат изработени от различни материали. Най-често срещаният вариант е сребърни гривни в стила на Пандора. В основата е сребърна верижка, на която и са монтирани срещнете се с тях тук. Шармы също се извършват от сребро и често украшаются полускъпоценни камъни. Но интересен вариант ще стане и текстилна гривна Pandora. Основата при него обикновено кожена или от плътна тъкан. Прекрасна толкова ценен подарък за свети валентин ще се превърне в златна гривна в стила на Пандора.
Като цяло такива наборные гривни в стила на Пандора - това е най-универсален вариант за подарък, който само може да измисли. В края на краищата, не се харесвам такава настояще просто не може, особено ако правилно да се подходи към избора на шармов. Освен това, това ще бъде чудесен подарък не само за някого, но за самия себе си. В края на краищата, всеки представител на нежния пол, несъмнено иска да притежава по някакъв оригинално и необичайно украшение. Гривна Pandora може да стане точно така.
По-долу можете да видите снимки на някои гривни в стила на Пандора.
Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора

Гривни в стила на Пандора