• (4-04-2015, 18:06)   
  •   0   
  •  1196 
Двустранен обици-топчета

Един от любимите бижута на жените са обеци, и това не е изненадващо, защото благодарение на този мобилен аксесоар може да бъде изгодно да се подчертае своя имидж и да привлече към себе си вниманието на околните. Бижута за уши, са изработени от почти всякакъв материал, но ценителите на изискания вкус предпочитат благородни метали като злато и сребро. Към днешна дата има много дизайнерски решения, но сред най-новите модни тенденции се оказаха точно двустранни обици-топчета с различен диаметър. Тяхната уникалност в асиметричната и стилен дизайн, който дойде с талантливи Камил Мисели. Те не разполагат с излишни подробности, претенциозност, и това е тяхната основна кора от лимон.

Обеци с топки от двете страни


Изборът на някоя декорация до голяма степен зависи от такива фактори, като форма на лицето, прическата, стила на облекло и tsvetotip . Обаче обеци в формата на две топки от голямо значение, тъй като са подходящи за абсолютно всички жени. Те подчертават изискан вкус и стил на вашата обладательницы, а също се правят в образа на благородство и чар. Тяхната скромна форма и елегантен външен вид правят такива обеци универсално решение за всеки повод.
Жените, които обичат марковите неща, трябва да се обърне внимание на луксозни обеци с две топки от Диор. Е, ако имате нужда от по-достъпния модел, копие и ще бъде чудесно решение. Освен богата цветова гама ще позволи всеки ден да ги сменя, в съчетание с един или друг дрехи почивка. Класически и най-гъвкавият вариант са обеци с бели перли. Те са подходящи за всеки отделно, като се подчертава вашата елегантност и изисканост. Эпатажным светска львицам ще се хареса на по-ярък модел, например, червена, която проявит вашата сексуалност и страстность. Ами любительницам нестандартни решения харесат двуцветные възможности.
Носенето на тези обеци трябва да е така, за да меката част на ухото установяват между двете топки, при това голям трябва да бъде отдолу, а малко отгоре.
Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета

Двустранен обици-топчета