• (4-04-2015, 18:06)   
  •   0   
  •  520 
Обеци-пусеты Dior

Всички момичета едва ли не от раждането учат да бъдат женствени и модерни, наряжая ги в красиви тоалети и украсете с ушите обеци-пусетами. Тези миниатюрни украшения изглеждат много сладък и подчертават момичешки изящность и невинност.
Днес пусеты са много популярен аксесоар сред жените от всяка възраст. Те са не само удобни, но и изключително стилен и много удобен апарт, особено ако става дума за маркови модели. Съвсем наскоро модната къща Dior представи ново, обеци-пусеты с две топки, които направиха истински бум сред модата със своята оригиналност, гъвкавост и чар. Известни личности и веднага се качват на този тренд и се присъедини към своите луксозни колекции на поредния шедьовър.

Пусеты в стил Диор


Като цяло моделът на тези обици се отнася до класическия стил . Техните незатейливая форма придава на образа на елегантност и нежност. Специално внимание заслужават сребърни обеци-пусеты Dior оригинал с перли, които изглеждат просто възхитително. Съчетавайки в себе си ограничаване на лукс, те са идеалното допълнение към вечернему, има и бизнес заедно. За тези, които искат да бъдат в тенденция, но в придобиването на маркови модели и възможностите са ограничени, има прекрасна алтернатива - това е качество на копието, което може да бъде представена във всички видове цветове, а също и с употребата на кристали. Ами за тези, които обичат оригиналност, е чудесна алтернатива на комбинацията от два цвята, които правят имидж уникален и неустоим.

Как да се носят пусеты Диор?


Този модел обици, въпреки своята простота, е с уникален дизайн. Продуктът се състои от две мъниста с различни диаметри, закрепени помежду си гвоздиком. В ушите те са подредени по такъв начин, че да меката част се е намирала между две мъниста, с малка трябва да бъде на лицевата страна, а по-голямата с вътрешността на страната.
Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior

Обеци-пусеты Dior