• (4-04-2015, 18:07)   
  •   0   
  •  641 
Мода, въпреки че има своите капризи, все пак има определени стандарти за красота и стил, които следват много жени. Така че в света на бижута в число постоянни тенденции се оказаха обеци в стил Диор, които се радват на популярност сред представители на нежния пол от различни възрасти и предпочитания в облеклото.
Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор


Кръгли обеци Кристиан Диор


Последната новият хит на модна къща " се оказаха пусеты, които представляват две топчета с различни размери, поставени един до друг гвоздиком. Топчета-по-малки трябва да бъдат поставени в горната част на меката част на ухото, а този, който повече - от обратната страна. Всичко е съвсем просто, и именно тази ненавязчивость очарова жените, които предпочитат елегантността и класическа музика. Освен това, в обеци в стил Диор, както се вижда на снимката, представени по-долу, всяка жена, независимо от възрастта, ще изглежда изящно, благородна и женствени.
С помощта на бижута за уши могат да се подчертае своята сексуалност и привлекателност. Освен това, благодарение на двойно шарикам различни диаметри, дамски уши изглеждат красиви и очарователни. Именно това ги прави толкова желани и търсени.
Що се отнася до изходния материал, тук изборът е доста голяма, въпреки че е за предпочитане да се използват благородни метали. Например, златни обеци топки Диор могат да станат истинско постижение женски образ, което го прави изискан и аристократичным.
Освен очарователните пусетов от Диор, не по-малка популярност се ползват и други модели. Това могат да бъдат обемни обеци в формата на извити пръстени, които изглеждат чудесно с нощни нарядами и събрани косата, като по този начин визуално удлиняя врата, като начин на страстни и желани. За романтично настроение идеалният вариант ще карамфил под формата на цвете със скъпоценни камъни и перли. Ами кръгли златни обеци с маркови надпис Dior подчертават вашият изискан вкус. Този модел ще се превърне в желана за всяка мода, монтирането, си цена.
Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор

Обеци в стил Диор