• (4-04-2015, 18:13)   
  •   0   
  •  758 
Роб гривна

Дума slave от английски се превежда като "роб", но роб гривна, която днес е тенденцията аксесоар, с нищо не ще издаде своето вероятната произход. Съществува мнение, че съвременното украса - това е "подобрени" окови, които сковывали ръцете на робите. По-реалистична версия е тази, която корените си отива в индийските традиции. "Цветята на ръка", както се наричат slave гривни в Индия, са били и все още са елементи на сватбена начин на булката. Пръстени, които са свързани с с детайли на китката, означава, че брачните връзки ще бъдат здрави. Каквото и да беше, робството е останало в далечното минало, а невероятно стилно бижу, което е роб гривна, днес може да се окаже в ковчега всяка мода.

Видове роб гривни


Моден аксесоар, надеваемый на четката, може да стане украшение и ежедневна ансамбъл, и вечерно облекло. Видове роб гривни днес огромно множество. Тези орнаменти могат да бъдат декорирани с камъни, мънистен от разноцветного стъкло и дори цветни панделки. Огромно разнообразие от цветови и стилови решения, използвани от дизайнерите, нито едно момиче няма да остави безразличен. Дори ако не сте готови да носите такива екстравагантни аксесоари, да се задържи и да не гледам на тях за пореден път много трудно.
Класически тънък роб гривна е обстановка, в която гривна е свързан с пръстени. Им може да бъде от един до пет, но по-често момичета предпочитат да носят гривни с един или три кръгчета. Първоначално роб правили гривни от злато или сребро, тъй като украшение като символ на благоденствие на семейството. Но днес благородни метали не са толкова популярни. Освен това, златни роб гривни са изключително скъпи, защото те са доста тромави и обемна.
Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна


Ако златен или сребърен роб гривна предпочитат да носят момичета, които се обличат в стил етно или бохо тогава изделия от обикновени метали, дърво и мъниста може да се види в ръцете на представители на младежките субкултури. В действителност на изобилие от вариации на този вид бижута позволява успешно вписывать ги във всякакви стилове - от пънк-фатални "прикида" до вечерни рокли. Във всеки случай, подвижни свързващи елементи, изпълнена с фантазия, няма да останат незабелязани.
Изключителен роб гривна от мъниста, bugle, кожа, декоративни кабели или други материали, ще могат да произвеждат по поръчка сръчни рукодельницы. Много ефектно изглеждат декорация, изпълнени в техниката на ресни. По удивителен начин майстори успяват да тъкат искрящи камъни в конци-ресни. Тази услуга често се радват на момичета, които се подготвят за сватбата. Нежен бял роб гривна с прозрачни камъни или перли в комбинация със сватба рокля изглежда много впечатляващо и нетривиально. Обърнете внимание на факта, че съществуват модели на гривни, в които размерите на пръстените може да се регулира. Това е много удобно, защото като роб гривни може да се нарече универсален.
Изненадващо, но в роб маншет могат успешно да се съчетаят тези полярни материали, като метал и дантела. Тези декорации, изработени с вкус, правят образа на елегантен, лек, неповторим. Роб гривни стават толкова популярни, че ги носят вече не само по ръцете, но и на стъпалата на краката. Изключително стилно решение за жени, които планират почивка на морския бряг. Бране на гармонирующее с цвят на бански костюм украса на крак, вие със сигурност ще се окажете в центъра на вниманието и да получите не един комплимент от възхищавах на мъжете.
Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна

Роб гривна