• (4-04-2015, 18:13)   
  •   0   
  •  304 
Украса с опалом

Както в злато и в сребро, бижута с опалом изглеждат просто страхотно. Те са подходящи за силни и решителни хора, които са чисти в мисли и намерения. Според източната философия украса с естествени опалом - това е талисман за вярност и безкрайна любов. Така, извън всякакво съмнение, че всяка съвременна жена ще оцени дарени от любимия си мъж, обеци, пръстен или висулка с толкова рядък и красив камък.

Разнообразие от бижута с опалом


Опал, един от най-тайнствените минерали в света, идва в много образи и цветове. Но благодарение на омайна переливам и интензивност на цвета да го бъркайте с друг камък е почти невъзможно. Сред многобройните цветове бижутери отделят мрамор опал, огнен, воден, бял, кристал, дърво. Особена ценност представлява, разбира се, черен опал. Заслужава да се отбележи, че появата на най-популярните нюанси на опал е свързано с наличие на никел, хром, желязо и манган.
Елегантно изглеждат златни бижута с кристальным опалом. На пръв поглед този камък прилича на стъкло, обаче, небето-синьо opalescence бързо ще издаде неговата благородната същност.
Огнен опал, още известен под името на по-смели, е жълт или червен цвят с характерните отблесками. Златно или сребърно бижу с по опалом ще помогне да се подчертае индивидуалността на обладательницы. А магически свойства червеникав камък засилват творчески потенциал. Така че тези изделия решава да даде на поети и художници.
Най-ефектни и по право се считат за бижута с черен опалом в злато, които са блестящи с всички цветове на дъгата.
Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом

Украса с опалом