• (4-04-2015, 18:14)   
  •   0   
  •  430 
Украса с перли

Пленително красиви бижута с перли в продължение на много векове, се считат за признак на лукс и благородство. Родена на дъното на морето в тялото невзрачного мида, перлата носи в себе си особена енергия, душевен покой и чувственост. Именно благодарение на извънредно свойства на бижута с естествени перли се смятат за талисман на любовта и семейното огнище, предпазват от уроки и зли сили. Но освен това те са изключително красиви, затова и се радват на такава невиждана популярност сред прекрасната половина на човечеството.
Обаче да си позволи подобен лукс могат далеч не е всичко - още в древни времена перлени накити са били привилегия на висшите нои дружество, така и днес те струват доста. Цената на продукта варира в зависимост от рамката, но във всеки случай, сумата се получава една прилична.

Златни бижута с перли


Без всякакво съмнение обеци, гривна, пръстен и други бижута с перли изглеждат наистина красиви и самостоятелни. Златни обеци с перлен оттенят блясък на очите и да придадат блясък на кожата, пръстен ще ръцете аристократичный вид, както колие или нишка перли на шията незабавно да трансформира най-незатейливое и обичайно рокля. Златни бижута с перли подчертават, не само финансово състояние, но и благородството и елегантност на обладательницы.

Бижута от сребро с перли


Не по-малко привлекателни изглеждат и бижута с перли от сребро. При това тези продукти са значително по-евтино от злато, и са подходящи за абсолютно всички, без изключение. Също заслужава да се отбележи, че предимно всички бижута са изпълнени в класически стил. Особено радостен е фактът, че днес можете да вземете продукта, което има своя неповторим и изключителен дизайн, с перли на всеки цвят, форма и размер. Цветовата гама на този камък е представена богата палитра, освен традиционния млечно-бял цвят с перламутровым блясък на перлите се предлагат в розово, синьо, златисти. В специална почит от бижутери се намира черни перли.
Елегантни бижута от перли са подходящи за всяка ситуация, и по-специално изглеждат добре със сватба за дрехи почивка.
Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли

Украса с перли