• (4-04-2015, 18:15)   
  •   0   
  •  478 
href="/sites/default/files/ksenia_tr/serebryanye_zhenskie_cepochki.jpg">
Сребърни дамски веригата

Най-демократичен и стилен украшение към днешна дата, по право се счита за сребърна верижка. Това е не само изключително красиво бижу, но и един вид амулет, който притежава уникални магически и лечебни свойства.
Благодарение на широк асортимент вземете женски сребърна верига за млади момичета и зрели жени, за тържествени събития и ежедневието не е трудно.

Видове женски сребърни верижки


Мэтры ювелирното изкуство всяка година се обогатява гамата от сребърни бижута. В зависимост от личните желания, стил и повод, всяка дама може да придобие женски сребърна верига: на врата или в ръка, дълга или къса, тънка изящната или масивно, с инкрустированными в нея скъпоценни камъни и без. Не е проблем да изберат подходящо тъкане и замъка.
Между другото, именно на тип плетене необходимо е да се обърне внимание на първото нещо. Тъй като от него пряко зависи външния вид на продукта. Най-често дамски сребърни верижки на врата му са произведени по котвената или панцирной технологии. Тези видове плетений се считат за класика, освен това най-силен.
А избора на женски сребърна верига на ръката е по-добре да се предпочитат плетению под името "Бисмарк", тъй като удар на бижута за жени е най-добрият вариант. Търсенето фина сребърна верижка с плетением "Ромбо" и мъжки масивни с "вида модел". Тези вериги се избират романтични природата и силни отдадени жени, съответно.
Заслужава да се отбележи, че жените сребърна верижка могат да бъдат с различна дължина. Така, на дамах с пищни форми изглежда добре по-дълго украса, а висок и тънък красавицам към лицето на къса верига.
Също така не трябва да забравяме за регулируемо окачване. Разбира се, някои сребърни вериги напълно самодостаточны, други, напротив, се нуждаят от допълване. В частност това се отнася и изящните, но силни вериги.
Се различават по веригата и процентно съотношение между сребро и други компоненти на сплавта, които са необходими, за да се придаде трайност. Достатъчно надеждни и рафинирани продукти са получени от сребро 925 проба - най-подходящите възможности за извършване на такива бижута.
И още няколко думи за надеждност, а по-точно за ключалка. Тежки и масивни бижута, обикновено са оборудвани с замочком тип "карабинер". Той е най-надежден. За леката и фина веригата ще бъде достатъчно кръг на замъка на пружина.
Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата

Сребърни дамски веригата