• (4-04-2015, 18:16)   
 •   0   
 •  509 
Верига на кръста

Жените винаги намират нови начини, за да бъде неустоим. Едно от тези средства да се подчертае своята привлекателност е верига около талията, която може да привлече не само мъжките, но и женските погледи.

Верижка-колан за кръста - кога и на кого да нося?


Този аксесоар може да се носи постоянно, но, ако искате да я видя не само близък ви човек, а след това удържа стойността си с летни неща. Верига изглежда страхотно на подтянутых животиках, тънки талиях. За да демонстрира фигурата си в целия си блясък комбинират я с заниженными панталони, къси топами, прозрачни туниками. Далеч не винаги това е украса ще има, но в някои случаи тя ще бъде модерен и ярък акцент:

 • ако планирания парти в клуб след това смело украшайте себе си веригата на кръста от злато - ще се превърне в звездата на дансинга и обрастете фенове;

 • златна верижка на кръста шик изглежда с отворен купальником;

 • да се носят този аксесоар може и лично за любим мъж - той несъмнено ще обольщен;

 • отивате на шопинг или на кафе с приятелки, да комбинират верига с ниски дънки - вашият начин ще бъде много оригинален и стилен;

 • на официалното събитие, празник сребърен или златен пояс могат да бъдат поставени на върха на дрехи, например, успешно ще бъде страхотно с малка черна рокля или дълга приталенным бял сарафаном.


 • Как да изберете верига на кръста?


  Много момичета, знаейки, че този аксесоар днес в тенденция, нямат идея как се нарича верига на кръста. Оказва се, че още нашите предци повече от 4000 години активно се използвали за украса и му дали името "патка". На английски език името му звучи като "belly chain", което дословно се превежда като "верига за корема".
  Важен момент в избора на веригата е нейната дължина: тя трябва да надвишава размерите на талията с няколко сантиметра, но не копае в тялото и не се мотае прекалено свободно. Чрез закупуване на колан, може да го украсяват с висулки или заключва с помощта на пиърсинг, ако имате на разположение. Също така е важно да изберете продукт, произведено от качествен метал - тъй като той постоянно ще си взаимодействат с кожата.
  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста

  Верига на кръста