• (4-04-2015, 18:16)   
  •   0   
  •  304 
Каучуковая верига

С един поглед може да изглежда, че е обикновен черен жгутик, който външно прилича на обикновена гума, не може да служи за украшение. Но така мислят тези, които не са чували да видите каучуковую верига. Ако обикновените вериги от каучук, предпочитат да носят тийнейджърите, на жените се интересуват от оригиналната украса с инкрустации от скъпоценни метали, инкрустирани с искрящи камъни. Каучуковая верига със златни или сребърни инкрустации - това е оригинално бижу, което може да допълни и всекидневен и празничен начин.
Стилен и модерен
Каучук - хипоалергичен материал, злато има способността да зарежда човека с енергия, среброто е известно със своята способност дезинфекция, а повечето каучукови бижута са приложени с помощта на магнитни вложки-замочков. Очевидно е, че каучуковая верига от злато или сребро - това е не само украса, а и лично "лечител". Но съвсем не това привлича момичета и жени. Тези аксесоари съчетават в себе си сдържаност, качество и лукс.
Разбира се, каучук веригата си струва да се обадя кабелите, защото е технология за създаване на връзки, докато не е изобретен. Но продуктът може да бъде не unibody, както се състои от фрагменти кабел и метални елементи. Понякога вложки няколко и те са с големи размери. В такъв случай гумен кабел вече не действа в ролята на рамка, а служи само детайл.
Инкрустация с камъни - не по-малко популярен начин за декориране каучуковой на веригата. Най-често се използват естествени кристали и минерали, които напълно да не се обработват, а само леко подправляют. Планински кристал , яспис, лабрадорит, опал, кианит и аквамарин комбинира с черно матирано каучуком изглеждат ефектно.
Като разгледате нашата галерия, вие сте длъжни да изберете подходящо за декорация от гума, което желаете да закупите.
Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига

Каучуковая верига