• (4-04-2015, 18:19)   
  •   0   
  •  513 
Уморихте ли се от ден на ден да търсят начини да изглеждат оригинално и стилно? Тогава е време да подновите колекция от модни аксесоари. Това се отнася и за не само бижута за вашите пальчиков, шията, глезените и китките. А какво ще кажете за такава декорация, тъй като веригата на главата, която е в състояние да вмиг да превърне обикновена прическа в ултра-модерни снасянето? Заинтригуван?
Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата


Стилни бижута за коса
Да започнем с това, че веригата на главата се нарича обикновено, тикой. Има още няколко имена - тика, мангтика, мангтикка. Всички те имат древнеиндийские корени. Класическа тик представлява златна верижка, която се побира в главата ми тясна част от раздяла, а на челото и уиски се спускат различни висулки. Момичета и жени в Индия прикрепен си на своите дълги коси едно-две куки. На вас ви се струва, че това е планина накриво? Така и да има, но ние индусок толкова идеалната поза е, че кърлежът не стихва. Заслужава да се отбележи, че класически тики дори американските резиденти на Индия пускат изключително рядко. Това се смята за празнична украса.
Съвременните дами предпочитат да се носят по-изискани и стилни веригата. Най-обикновени представляват верига, чиято дължина съответства на размера на главата. Тази верига се поставят на главата, а при необходимост да определи фиби. Много ефектно изглежда верига на главата с камъни, които се преливат и обувки. В комбинация с дълга права коса е изискано бижу да изглежда зашеметяващо.
Можете да експериментирате с двойни, с трикратно веригата, които са вплетени в жгутик или са разположени успоредно. Ако съберете косата в обичайната конска опашка, а на него да пуснат няколко миниатюрни суспензии, след банална прическа ще се превърне в луксозен.
При избора на оригиналната верига на главата трябва да се вземат предвид температурата, при която ще я носи. Факт е, че металът на ден под лъчите на слънцето ще се загрява и топлинен удар или дори изгаряне на лицето от веригата ви повали. А ето лятна парти или романтична среща - чудесен повод да се изгради нетривиальную прическа, украсена на веригата.
Между другото, метал, от който са произведени украса, не е задължително трябва да бъде благороден и скъпо. Разбира се, злато или сребърна верижка на главата ще изглежда луксозно, но можете да вземете и не по-малко забележително бижу, което струва в пъти по-евтино.
Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата

Веригата на главата