• (4-04-2015, 18:20)   
  •   0   
  •  561 
Позлатени верижки

Златни ланци - това е бижута , които никога може би няма да излязат от мода. Този красив и благороден метал своя блясък привлича внимание, подчертава красотата на шията, раменете и зоната на деколтето за жени. Във всички времена хората са обичали злато, така и днес предмети от този метал подчертават не само вкуса на собствениците, но и на социалния им статус. А какво става, ако много искате да стане спечелила луксозна златна верига, но бюджетът е ограничен? Изход има. Дамски позлатени веригата е сравнително евтина украса, които на външен вид по нищо от своите златни "сестри" не се различават. Освен другото, това не е измама, фалшиви и не имитация. Всичко, което могат да докоснат, това наистина е злато!
Разглеждайки в бижутериен салон на веригата, които са с изглед плетене, размер и тегло, искате да си купите няколко бижута. Но закупуване на златни предмети в джоба далеч не е всичко. А ето и позлатени сребърни верижки са на стойност в пъти по-евтино, така че за една и съща сума може да се купи два-три бижута.

Начини за позлатяване на веригата


В отговор на въпрос, възможно ли е позолотить верига, е очевиден. Това може да стане по един от двата съществуващи начина. Първо - гальванический. За това сребърно бижу е потопен в плътен предварително злато електролит. След охлаждане на всички частици от благородния метал уреждане равномерен слой на сребърна верига и я превръща в златен. В крайна сметка класическо сребро изглежда като истинско злато, а стои при това по-евтино. Това е съвсем логично, че при по-подробно разглеждане на такава верига може никъде да се намери "златната" проба, но нали другите знаят за него не е задължително.
Вторият начин за украса се смята за по-качествена, а следователно и струват тези продукти са по-скъпи. Същността се състои в това, че връзките по веригата изпълнени от истинско злато, но вътре са кухи. Тези кухини запълване на друг метал, с хипоалергични свойства. Наричат това злато накатанным. Е такава верига е по-евтино, отколкото на позлатените сребро, а външно от злато не се различава. Отлична алтернатива, нали?
Благодарение на по-ниска цена златни накити, ще можете по-често да зарадваме себе си необичайни декорации, защото този начин на производство на верижки дава възможност да експериментирате със скъп дизайн.
Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки

Позлатени верижки