• (4-04-2015, 18:20)   
  •   0   
  •  553 
На няколко стотин години носят верига на крака не може всички жени. В различни страни тя е украса на жените глезена означаваше, или това, че дамата е омъжена, или показателен за социалния статус на мъжа си. На Изток булката на крак в деня на сватбата пуснати на сребърна верига, увешанную брелоками, а китайски момичета скрепляли гривни на глезените тънки веригата, за да шажочки били малки, а походката семенящей. Днес жените верига на крака означава, че момиче обича да привлича вниманието към себе си и следи тенденциите.
Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака


Моден аксесоар
За първи път носенето на тънки вериги на глезените стана изключително популярна през петдесетте години на миналия век. Първо, че това бижу е прерогатив на момичета, които по този начин се набляга на бели носочки (те тогава са били изключително популярни). След това на златна верижка, надетая на крак, се превърна означава, че си владелицы има човек, който я подарил.
Съвременните дами предпочитат да не озадачивать себе си тези въпроси. Ако обичате бижута, изработени от злато или сребро, веригата на крака - това е чудесен начин да подчертават красотата на краката. Особено впечатляващо добри тънки златни верижки изглежда страхотно в комбинация с елегантните туфельками на много висок ток. Това прави украса за огъване на крака акцент за привличане на вниманието. Затова и обувки, и състоянието на кожата на краката и педикюр трябва да бъде идеален.
Но златни ланци са подходящи не само за официални вечерен изображения . Невероятно стилно украшение ще изглеждат страхотно на крака момичета, облечени в стил глем-рок. Отлично, ако веригата има допълнителни елементи на декора - медальони, ключодържатели, замочки.
А сега за това, на кой крак обикновено носят верига. Привидно, какво може да има значение? Факт е, че в неформална среда разпространено мнението, че в дясната част на тялото красят обеци, влязат с украшения-гривни и татуировки представители на сексуалните малцинства. Ако подобно становище вас, не е малко тревожно, смело поставяйте верига на десния крак. Между другото, някои момичета носят на веригата на двата крака, но в повечето случаи това не изглежда много привлекателно. Стилисти и също препоръчват да се ограничи до един украса, която е по-вярно в пролетно-летния период.
Каквото и да беше, тънка верига, декорация на женски крака, с право може да се нарече тенденция. Изберете купя украса, и смело дополняйте модерен образ.
Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака

Верижка за крака