• (4-04-2015, 18:21)   
  •   0   
  •  426 
Тъкане на вериги от злато

Златни бижута в женски ковчег винаги заемат достойно място. Нищо странно в това, понеже златото е ценен и красив метал, от който са изработени изящни, елегантни или масивни пръстени , обеци, гривни, висулки и верижки. Разбира се, качеството на материала и неговата стойност са от първостепенно значение при закупуване на бижута, но и външния вид за жените не е на последно място. Необичайно тъкане на вериги от злато може интриги и очарова женски сърца, и тогава цената на продукта остава на заден план. Какви видове плетений вериги от злато, най-привлекателна за момичетата?

Лукс злато
Една от основните характеристики на бижута, изработени от този благороден метал, който хората изтъквани още много века, е това, че дори и масивна верига на изящни женски врата може да изглежда много хармонично и красиво, ако останалите детайли начин са подбрани правилно. До единодушно съгласие, дали е тежка, бросающаяся в очите верига обект на вкус или безвкусицы я обладательницы, стилисти все още не са дошли. Ако се изходи от това, че най-модерни в страните от ОНД, тъкане на вериги от злато - това е "бисмарк", в който връзки големи, масивни, а след това нашите соотечественницы предпочитат да демонстрират своя социален статус, ниво на доходи. "Бисмарк" може да бъде с едно, двойно и дори по - тройно. Имена под, плетене "бисмарк", използвани при създаването на вериги от злато, толкова много, че дори най-опитните бижутери не са запознати с всички. На снимката по-долу са представени мостри на плетене на "бисмарк бвп", "москва бисмарк" и "бляскав бисмарк".
Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато


Не по-малко красива кошница вериги от злато "лав" (от английски love) получил името си заради формата на връзки. Богато заплетена звена, които могат да бъдат и използвате единични и двойни, приличат на миниатюрни сърца, които могат да бъдат продълговати или плоски. Тези бижута ще бъдат чудесна украса за жените шията. Да се откъсне от веригата на "лав" поглед е просто невъзможно!
Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато


Ако сте готови да платите за украса значителна сума, верижки, изработени плетением "роза" със сигурност ще ви хареса. Всяка връзка на този на продукта прилича на добра цвете, състоящ се от няколко пръстени с кръгла или овална форма, които са свързани в центъра на малко звено. Дори и с минимална дебелина от връзки е продукт има значително тегло, поради което и е скъпо. Необичайно изглеждат жените на веригата, в които звена имат различен цвят (използва злато с различни цветове).
Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато


Елегантни бижута
Далеч не всички момичета харесват масивни златни вериги. Ако предпочитате тънки доброто веригата, които, освен това и са по-евтини, трябва да се обърне внимание на изделия, изработени плетениями "бельцер", "картие", "колос". Миниатюрни звена, които могат да бъдат плоски или обемни, невероятно хармонично изглеждат страхотно с всякакви дрехи почивка. Можем да ги наречем гъвкави и за нищо не необвързващи. Разбира се, те не са толкова силни, като масивна верига , но при адекватни грижи и чист чорап продължават не повече от дузина години.
Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато


Като ежедневни бижута могат да се използват вериги от злато, които са изпълнени котва плетением. Тези украшения не може да се нарече оригинален, тъй като якорное изплитането на едно от най - лесните. Звена по форма могат да се различават (плоски или обемни, кръгли или продълговати), но принципът на тяхната връзка остава непроменена - всеки следващ елемент перпендикулярен на предишния.
Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато

Тъкане на вериги от злато