• (4-04-2015, 18:23)   
 •   0   
 •  424 
Пръстен с агатом

Пръстен с агатом - това е не само много красиво, но и малко загадъчна обстановка. За този камък се боя легенди, защото се смята, че силата на агата невероятно силен, и той влияе положително на енергия и аурата на човека носи късмет и щастие. Но, разбира се, представителки на прекрасния пол го избират, преди всичко, за невероятната красота, уют и блясък и необичайни модели.

Златен пръстен с агатом - изискан избор


Пръстен с агатом в злато може да се извърши в два модела:

 • Лек, фин и елегантен.

 • Масивна, луксозни и изискани.


 • Първата група - това е класически пръстен с ароматен камъчета светли, матов тон. Тези бижута могат да се носят всеки ден, с всяка по стил дрехи. Що се отнася до втория вариант, а тук става въпрос за пръстени с големи блестящи камъни оригинална кройка, превъзходен сочетающимися с красива вечерна начин.
  Златен пръстен с агатом - това е може би най-чудесното съчетание. Този камък в традиционен рамка от демонстрира своя сложен структурен и перлено бял фигура. Златар колекция на всяка млада дама, със сигурност, трябва да включва в себе си това елегантно бижу.

  Комбинация от сребро и агата


  Не само злато, но и сребърно пръстените с агатом приписват специални езотерични свойства. Специалисти, например, твърдят, че пускането на това бижу на пръста си, може да усетите подобряване на настроението и прилив на енергия.
  Пръстен с агатом от сребро изглежда стилно и в известна степен дори резервирани. Все пак, това не намалява популярността им сред жените и момичетата, избрали този камък, за да го изчистени форми. Между другото да кажа, точно в сребърен рязане на камък най-често е в традиционната кръгла форма.
  По този начин, женски пръстен с агатом - това е украса, с определена сила. Тя очарова със своята красота и с това хармонично допълва всеки образ.
  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом

  Пръстен с агатом