• (4-04-2015, 18:23)   
 •   0   
 •  826 
Пръстен с камък

Рано или късно дори и най-безразлични към бижутер изыскам младата дама допълва колекцията си от бижута пръстен с камък. Кой метал изберете какъв камък е по-подходящ, скъпоценни или полудрагоценным той трябва да бъде - това са само няколко от въпросите, които със сигурност ще soputstvuyut този избор. Със сигурност, няма строги правила и препоръки тук няма и не може да бъде, защото всичко се определя само от личните си предпочитания и пристрастиями.

Избор от пръстени, със скъпоценни камъни


И така, към списъка на основните параметри на избор може да се дължи на следното:

 • размер на камъка (голям, среден или россыпь);

 • метал (злато, сребро, платина или друг);

 • вид камък и неговата принадлежност към класа, от скъпоценни или полускъпоценни.


 • Днес са много популярни модели на пръстени с голям камък. При това луксозно и стилно изглежда като луксозен диамант, диамант, сапфир, рубин, така и нежна смарагд, аметист и топаз. Изобщо, ако говорим за пръстени със скъпоценни камъни, а днес от екип на тези продукти изобилства с най-различни модели. Остава само да определите с избора, който, като се има предвид съществуващото многообразие от камъни, просто точно не може да се нарича. Заслужава да се отбележи, че и цената на тези бижута ще бъде доста висока, но в продължение на много години, глоба пръстен на пръста си, ще зарадва своите обладательницу невероятен блясък.
  Пръстен с естествени камъни отдавна са станали толкова негласным знак за специален статут стилна дама. Например, аметист, изумруд, рубин, ахат - това е не само настоящото бунт от цветове и цветове, но и специален пазител, създаден от природата.
  Определяне и прилагане на всеки декорация могат да бъдат съвсем различни. Но, може би, най-магически е считан за годежен пръстен с камък, тъй като то "идва" в живота на момичета в специален ден. Майстор на бижута бизнес създават невероятни модели със сложни детайли, играят с камъни и експериментира с комбинации.
  "Дружба" сребро и скъпоценни камъни
  Сребърни пръстени с естествени камъни изглеждат година не по-лошо злато. На тях, напротив, има специално оригиналност, контраст, цветове и необичайни форми. При това напълно всеки скъпоценен камък може да достигне идеалната компания на сребро, което макар и много по-евтино злато, но изглежда, въпреки това, е достатъчно впечатляващо.
  Одноцветность често става характеристика не устраивающей някои млади дами, които търсят нещо специално. За такива претенциозните натури бижутерите създават пръстени с разноцветни камъни, с които може да се носят дрехи с различни цветове.
  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък

  Пръстен с камък