• (4-04-2015, 18:25)   
  •   0   
  •  496 
href="/sites/default/files/ksenia_tr/sergi_pusety_s_brilliantami.jpg">
Обеци-пусеты с диаманти

Отдавна обеци бяха не само украса, но и по начин на изразяване. Жените украсяват своите уши и изискани аксесоари, които да покаже своя вкус и социален статус в обществото. Днес ги носи, може представители на двата пола, но най-добре е те да изглеждат страхотно на прекрасната половина на човечеството.
Днес изборът на обеци е достатъчно голям, въпреки това е особено популярна, особено сред известните личности, се радват на пусеты с диаманти. Дадено бижу може смело да се нарече най-изтънчените, защото наличието на скъпоценни камъни говори за женското изяществе и самоуважении.
Обеци от благородни метали,
Когато става въпрос за диамантите, въпросът не стои, в каква рамка, те трябва да бъдат. Определено е, че това трябва да бъде благородни метали, които са в състояние да се подчертае цялата луксозни изделия.
Златни пусеты с диаманти изглеждат много женствени и елегантни. А особено ако продуктът е украсена с голям камък, и няколко малки. Освен това, злато заедно със скъпоценни камъни не губят своята популярност и изглежда доста луксозно. В този продукт вие ненатрапчиво подчеркнете своя изискан вкус и социален статус.
Дами, които не харесват жълта сплав, могат да изберат елегантни пусеты от бяло злато с диаманти. Това може да бъде обикновен на вид карамфили, с розови камък, или по-женствени модел под формата на цветочка или двоен кръг, осеян с множество малки диаманти. Блясък на скъпоценни камъни изгодно подчертават вашият начин на бизнес дама или светска българия.
Тъй като пусеты се отнасят до дребничка сережкам, те се радват на огромна популярност. При това често предпочитание се дава на пусетам с черни диаманти, които изглеждат не по-малко луксозен. Много често богати родители ги купуват, като първите обици за момичета. В такъв случай трябва да изберете един прост модел карамфил, с малък камък. Ако една жена е решила да угодят на себе си, така за украшение, то тогава трябва да се обърне внимание на кръгли пусеты, в центъра украсени с черни диаманти, а по ръба на бяло. Такова продукт, със сигурност ще привлече вниманието към себе си от страна на околните, което предизвика радост и възхищение.
Също така не по-малко луксозно изглежда комбинация от други скъпоценни камъни в обеци. Например, пусеты със сапфири и диаманти, ще чар и шик на своя притежател. Освен това прилагането на сапфир и диамант, благодарение на широкия спектър на техните цветови нюанси, може да създаде ненадминат шедьовър на бижута, бижута.
Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти

Обеци-пусеты с диаманти