• (4-04-2015, 18:26)   
 •   0   
 •  729 
Сребърен пръстен с гранат

Сребърен пръстен с гранат - почти универсално бижу: нежен и чувствен, и, в същото време статус и страстно. Такова разнообразие от характери - функция наситени червени нюанси, които са в състояние да сменять своя тайнствен блясък в зависимост от вашето настроение. Но за да се установи такъв тесен контакт с пръстен, трябва правилно да се подходи към избора на украса.
Избор на сребърен пръстен с гранат, обърнете внимание на следните моменти:

 • Дебелината на рамки. Пръстен с гранат еднакво добре изглежда, както на младите девойки, така и на възрастни жени, но първо трябва да изберете камъче в размера на глобата, може би, образна рамка, а втората подходящ пръстен с по-широка основа.

 • Цвят на камъка. Гранат - камък, който има значително разнообразие от естествени нюанси. По-прозрачни и приближаването в тон с алому цвят - добро решение за жените до 35 години. Тези, които са по-големи, трябва да се обърне внимание на тухли и бордо тон нар. Младите момичета могат да спре изборът на розово родолите. Има също и зелени нюанси на семена от нар, но украса с тях се срещат значително по-рядко.

 • Комбинация от камъни. Ако строги варианти с по един камък в рамка, за да не дойде и искам нещо по-разнообразно, погледни комбинации, нар и сапфир, смарагд, топаз. А ето решения, съчетаване на нар и ахат, оникс или малахит, по-добре да се избягва, тъй като носенето на подобни пръстен с гранат се смята за признак на лош вкус.


 • Отделен разговор - избор на годежен пръстен с нар. Много момичета, прельщенные прозрачна дълбочина нар камък, мечтаят да намери годежен пръстен, съчетаващо две от най-притегателните блясък - блясък на диаманти и блясък нар. Но, тъй като гранат все пак се отнася до полудрагоценным камъни, а диамант струва два порядъка по-горе, намери пръстен с гранат и диаманти, е доста проблематично. Най-често, в отговор на тези искания, бижута магазини предлагат да се спре избор на комбинации с фианитом или камъни Сваровски.
  Но да се намери комбинация от сочен червен камък и блестящи диаманти все пак е възможно, да, за доста разумна цена. За това се отнасят в по-голяма столичния ювелирную компания (Москва бижутериен завод, Киев бижутериен машини, съоръжения и други). При тях винаги, макар и в малък асортимент, има подобни пръстени. Ако не е възможно да се вдигнат в магазин, вижте представени опции на сайта на централата. Като правило, те предлагат възможност за филтриране на всички представени позиции, според вашите изисквания и бързо намери за необходимо.
  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат

  Сребърен пръстен с гранат