• (4-04-2015, 18:27)   
  •   0   
  •  510 
href="/sites/default/files/ksenia_tr/obruchalnye_kolca_s_gravirovkoy.jpg">
Годежни пръстени с гравирани

Желанието да направим вашата сватба неповторима съвсем естествено за всяка двойка. Така че месеци преди триумфа си отиват по подробна застрашено от прекомерна експлоатация идеи за празника, избор на място, подбор на най-добрите специалисти, които ще направят този важен ден незабравим. И настрана от този вихър не може да се окаже главният символ на любов и вярност - годежни пръстени . Обикновено за да направи стандартните бижута красиво, запомнящо се и много личен символ, използват гравиране. Нека да разберем, че за това е необходимо и което е прието да се прилага на подобни бижута.

Идеи гравиране на годежни пръстени


Най-често при нанасяне на надписи се използва латински. Може би защото е красив и древен език, може би, защото той е кратък (типичен клетва "от началото до края" ще звучи само като "Аб ово"), а, може би, защото не го разбере, просто прохожему и думи, написани на пръстен, ще остане една малка тайна за двама. Но можете да направите и гравиране на годежни пръстени с помощта на всеки, неродной, език. Ще отговарят на френски, тъй като езикът е признат за най-добрият за комплименти или друг, който има за вас двамата голямо значение.
Типична е за гравиране вътре годежен пръстен, но може да се поръча и годежни пръстени с гравирани от външната страна. Това е доста интересен подход, обаче, леко очертаващ, в такъв случай не напишешь банални "с теб завинаги", тогава имате нужда от нещо оригинално като известния Маяковски "La Ю Bi", който, огибая пръст, се развива в едно безкрайно "Обичам".
Възможно е също оригинална гравиране на годежни пръстени, на базата на създадените при травлении киселина неровностях. Например на вътрешната част на пръстена може да се направи сърце с дълбок контур, което ще остави при снимании пръстени малък отпечатък, напомня за това, че човек винаги е близо.

Какво трябва да знаете преди да отидете до учителя?


Ако на този етап сте започнали да мислите за видове гравиране на годежни пръстени, не се притеснявайте за този въпрос. Те са само два: киселинни ецване и горят с лазер. Те се различават, най-вече, процессуально, така че си струва да оставите този момент по преценка на капитана. От ваша страна е важно да определите с надпис и да извърши всички необходими предварителни манипулация с пръстени (подгонку и други подобни). Моля, имайте предвид, че най-често, гравиране на тънки - 2 мм по-тънък и щедро украсени с пръстени невъзможна.
Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани

Годежни пръстени с гравирани