• (4-04-2015, 18:31)   
  •   0   
  •  1295 
За модерни момичета много е важно да има не само скъпи, но и стилни бижута. Сребро, злато и дори платина - тези материали е трудно да назовем само оригинални, макар и те струват доста скъпо. А ето нетривиальные пръстен с бяло, черно или цветен емайл - тя е изключително на мода!
Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл


Оригиналните модели пръстени с емайл


Все още смятате, че ярки декорации, в които се използва емайл, са признак на липса на вкуса им обладательниц? Вашето мнение е погрешно, защото така може да разсъждава само в случай, ако вие нито веднъж не се опитва палава пръстен с витиеватыми разноцветни модели. Пръстени от сребро или злато, с приложената към тях емайл изглеждат няколко авангардно, но ако мъдро да изберете модел, дори с класически дрехи почивка такава украса ще се слее. И дори повече! Златни и сребърни пръстени с цветен емайл са в състояние да се "съживи" най-скучен бизнес костюм . Те се разрежда с строгост на линии, черен на цвят, стрелецът. Жена, химикалки, която красят пръстени с емайл, са пример за подражание, защото те са напълно наясно с най-новите тенденции в света на красотата и стила. Тези пръстени ви позволяват да създадете оригинални и необичайни образи, като ги нотки на задора и енергия.
Разбира се, тези пръстени са изключително красиви, но ги обладательницам трябва да знаете за някои нюанси. Както е известно, емайл може да бъде "топла" или "студена" (става въпрос за техника на нанасяне на продукта). Ако вашият пръстен е украсена с "студена" емайл, а след това да го носите трябва да бъдат много внимателни. Факт е, че на такова отразяване на драскотини и пукнатини се образуват от всички соприкосновений с твърди предмети. Вече няколко месеца пръстен може да загуби привлекателен външен вид. Що се отнася до "горещо" емайл, който външно наподобява цветно стеклышко, а след това тя се характеризира с висока крехки. Ако пръстен случайно падне от шкафа или рафтове, емайл просто рассыплется. Ето защо годежни пръстени с емайл не се препоръчва за придобиване на тези младоженци, които планират да ги носят ежедневно. Ако толкова много искате в този паметен ден си обменят стилни пръстени с емайл, а след това ще трябва да купуват "на смяна", която може да се носи всеки ден. За щастие, дори повредения емайл на любимия си продукт, депозирани на всяка технология, може да се възстанови, ако се обърнете към специалист.
Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл

Пръстен с емайл