• (4-04-2015, 18:31)   
  •   0   
  •  1609 
Златен пръстен с топаз

Какъв подарък може да моля някое момиче? Разбира се, бижу бижу! Елегантна пръстен на красиви пръсти изглежда просто невероятно, като се подчертава, елегантност и изтънчен вкус на обладательницы. Но пръстен може да бъде не просто украшение, а талисман, като животворна късмет. Но за това трябва да изберете "правилният" камък. Топаз - един от тях.
Разнообразие от цветове и форми
Топаз е полудрагоценным минерал, но в бижутата ценени достатъчно силно. Най-ценни екземпляри - това са бижута, в които се използва топаз златисто-розово, вино-жълто и небесносиньо-сини цветове. В природата тези минерали се срещат рядко. Пръстен от жълто или бяло злато с голям син топаз - това наистина е лукс, достоен за кралица! Такъв подарък ще бъде оценен по достойнство, дори най-взыскательными дами. Много мъже, което прави предложение на любимата си, избират помолвочные пръстени с топаз, защото отмести поглед от переливов светлина в неговите граници е просто невъзможно! Този ефект майстор на бижута бизнес постигат поетапно или диамантена огранкой топазов. Понякога обработка на камъни се извършва и резба резба.
Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз


Бижута с този минерал може да бъде много различно. В това лесно ще се уверите, като посетите всеки магазин, в който са представени модели на пръстена с топаз. Можете да изберете пръстен с квадратна или овални лондонския топаз, в който ярко син камък блести стомана и зеленикав оттенък. Това бижу, което в начина, непременно ще стане ярък и стилен акцент, ще направи едно момиче звезда всеки коктейльной партита. Предпочитате по-лаконичен и изящни бижута? Пръстен с топаз и диаманти от бяло или жълто злато - идеалното решение. Струва тази обстановка, разбира се, не е евтино. Между другото, най-скъпите топаз, които в природата се срещат изключително рядко, имат богат червен или лилав цвят. Ако бюджетът е ограничен, погледни по-достъпни модели. Например, пръстен от бяло злато с топаз и нежни фианитами на пальчиках момичета ще изглежда не по-малко впечатляващо. Ако търсите за камък, който е разкрасяване на годежни пръстени, топаз - това е нещо, което е необходимо. Нейната нежност и изтънченост, благодарение на работилница рязане ще хармонично се комбинира със всякакъв вид на злато, сребро, платина. Модели годежни и помолвочных пръстени с топаз огромно множество.
Магически камък
Смята се, че топаз са способни да привличат късмета си. Бижута с тези полускъпоценни минерали може да осигури на своите собственици финансово благополучие. Много често може да се види бижута с топаз на бизнес-дама. И не само защото пръстени, висулки и обеци с топаз изглеждат невероятно. Факт е, че тези минерали помагат за намирането на верните решения, допринасят за развитието на интуицията . А нашите предци и изобщо наделяли топаз мистична сила. Камъни небесносин помогна момичетата да станат още по-привлекателни и да придобият завършен е и детският, а мъжете се чувстват прилив на сили, ако се носят върху тялото на син топаз. И в наши дни привържениците на литотерапии вярват, че топаз укрепва имунната система, подобрява зрението.
Да докаже или да опровергае тези твърдения, ние ще предоставят на учените, а на вас още веднъж ще се възхищаваме на истински произведения на ювелирното изкуство, при създаването на които майстори са използвали невероятен дар на природата - невероятно красив и благороден топаз. Дори и тези, които са далече от мистиката, ще се съгласите, че пръстен с топаз - това не е обикновен подарък, а проява на любов и топлина.
Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз

Златен пръстен с топаз