• (4-04-2015, 18:34)   
  •   0   
  •  708 
Дълги обеци

Малцина от представители на нежния пол не обича бижута като цяло, и обеци в частност. Някои момичета предпочитат гривни, някои - колиета и огърлици, но почти всички задължително носят обици, тъй като те са по-натрапчиви украса, която може да бъде адаптиран към всеки стил дрехи и начин. И ако, например, на работа е за предпочитане да се носят обеци малки, това е перфектният избор за вечеря или среща с приятели ще станат дълги обеци. Не обръщай внимание на някакви стереотипи за това, че тези обеци са подходящи единствено на хора с идеалната форма на лицето. Това не е така. Дългите обици са подходящи за всички, без изключения и се украсява всяко момиче, добавяйки в начина си на изтънченост и чар.

Разновидности на дълги обици


От метал. Най-често момичетата предпочитат именно този вид обици. Например, дълги златни обици ще бъдат чудесна украса и капиталовложением едновременно. С огромен им плюс е, че златото е метал, който може да бъде носен както през деня, така и вечер. Затова златни дълги висящи обеци чудесно се вписват и до вечернему роклята, и с риза с дънки. Най - важното е правилно всички да се вземе. Ако не ви е особено по вкуса блясък на злато, тогава можете да спрете своя избор на дълги сребърни обеци, които не изглеждат по-стилно и елегантно.
От камъни. Интересни варианти и за по-обемни и дълги обеци с камъни. Заслужава да се отбележи, че тези обеци често са доста тежки, а защото са им малко, кой ще носи цял ден, така че това е предимно вечер украса. От камъни могат да бъдат посочени като цялата композиция е на основа от метал, така и изработени прости, но елегантни ниски c метални веригата. Например, такива могат да бъдат дълги обеци с перли, които ще добавят всеки ваш образ на женственост и изтънченост. Ако вие си избирате дълги обеци на сватбата, тогава може да се спрете на вариант с перли или диаманти. Те отлично се вписват на бяло и роклята на булката, а ако сте решили да отидете в противоречие с каноните и избрали си рокля с друг цвят, а такива дълги сватбени обици му ще донесат частица класически "бял" тържественост.
От конци, мъниста и пера. В последно време стават много популярни украшения hand made. Можете да ги купите в различни малки магазини или пък изобщо да се направи себе си, като се ръководи майсторски класове. Много интересно изглеждат дълги обеци, изработени от различни нишки и мъниста, перли, както и за изящни пера. Те ще допринесат за вашия начин на оригиналност, а ако ще да си направиш обеци себе си, то можете да бъдете сигурни в това, че тази оригиналност точно никой повече няма да може да се копират, тъй като обеци съществуват само в един-единствен екземпляр.
Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци

Дълги обеци