• (4-04-2015, 18:35)   
  •   0   
  •  578 
Висулки за влюбени

Всички хора харесват символи. Например, на първа среща момичето се надява да получи от мъжете като подарък букет от цветя, който се превърна в символ на неравнодушия към нея. Също така символи са и годежни пръстени , които, както е известно, скрепляют любов младоженци, стават нейното олицетворение. Но ако до сватба все още не става дума, а отношенията са доста сериозни и искат да имат някакъв свой собствен характер? Или дори сватба вече остана зад нас, но искам да имам двойката е все още нещо общо, освен пръстените? В такъв случай, идеалният изход - с две висулки за влюбени. Сега може да намерите огромно многообразие, затова можете да бъдете сигурни в това, че едва ли ще срещнете в града някой с точно същите кулонами, както и от вас. Но нека по-подробно разгледаме какво са тези висулки за влюбени", и как да ги изберете.

Двойка висулка за влюбени


Двойка висулки са най-популярният вариант, тъй като те изглеждат много оригинално. Най-често те представляват от себе си една окачване, която се разделя на две половини. Предимно такива висулки за влюбени имат форма на сърце, което е символ на любовта. Сърцето на това може да се делят на две половини, но има и такива възможности, когато самият медальон се състои от две сърца, по-малка от които е поставена в по-голямо. Като цяло, вариантите на масата. Например, могат да бъдат сърца като с или в изпълнение на популярния в тесни кръгове стил steampunk, който изглежда много оригинално и необичайно за сметка на различни шестеренок.
И двойно висулка за влюбени можете да закупите в много магазини с бижутерией или да си поръчам от майстор, ако искате, да, той е единствен по рода си. Но дори ако се купуват висулка в магазина, нещо все още заредете своята енергия и точно вида на окачването, както при вас, по-точно, никой не ще.

Висулка за влюбени със снимка


Не е задължително да избират двойно окачване , които заедно представляват едно цяло, в края на краищата, може да вземете само два еднакви кулон. Например, отличен избор - това е висулки, в които е възможно поставяне на снимки. Обикновено те се отличават с много красив дизайн, който подхожда на всеки стил облекло, така че тази обстановка може да се носят без да се отстранява. Освен това, с вас винаги ще бъде не само красива висулка, но и снимка на любим човек, на който ще се наслаждавате на всеки момент, когато ви е само това искат. Така че тези висулки за двама влюбени в нещо, дори и да се окаже къде по-добри от останалите.

Висулки за влюбени с имена


Още един интересен вариант - това трябва да се изрежат на кулонах си имена. В такъв случай това може да бъде като двойно окачване, така и просто от две малки идентични кулон, например, отново, е във формата на сърце, или просто кръгла, и така нататък. Лични висулки за влюбени ще бъдат специални, защото вие ще почувствате, че те наистина ви принадлежат и са част от вас. Освен това, за да имаме постоянното присъствие до вашата втора половинка, можете да обменят кулонами: човек ще носи медальон с името си, а вие - от него. При това тяхното съвсем не е задължително да се носят през цялото време в очите, напротив, по-добре да се скрие под дрехите си, за да се подчертае, че те са нещо от личен характер, скъп на сърцето.
По-долу в галерията можете да видите някои примери за това как могат да изглеждат висулки за любителите на шията. Позовавайки се на тези снимки, вие можете да решите, какъв висулка искали за себе си и за своя любим.
Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени

Висулки за влюбени