• (4-04-2015, 18:35)   
  •   0   
  •  1213 
Сребърен пръстен с изумруд


Името на този минерал е от гръцки и буквално се превежда като "зелен камък". Този невероятно красив скъпоценност е популярен от древността. На него приписват силни магически качества, и някои от лечебните качества, които вече са доказани от науката. Отдавна смарагд е смятан за символ на благополучие, защото са дарени му в знак на вярна обич, и когато е искал да пожелая на човека щастие. Сега украса с изумруд носят и даряват с не по-малка радост, защото този наситен зелен камък просто хипнотизиран от нея е невъзможно да откъсне поглед. Особено популярни пръстен с изумруд, които изглеждат невероятно луксозно, стилно и мистериозно. Между другото казано, струва си да се отбележи, че сега се създават изкуствени изумруди, които с невъоръжено око е невъзможно да се разграничи от естествени камъни. Така че, ако искате да си купите пръстен точно с естествен изумруд, а след това внимателно проверявайте всички документи.

Златен пръстен с изумруд


Злато в съчетание с изумруд изглежда просто страхотно. Така че, въпреки това, пръстен ли е с голям изумруд или с малко, той е в по-голяма степен на вечерно, а не на ден или, по-ежедневни събития. Като цяло изумруди, може да има различен цвят, като се започне от тъмно зелено и завършва с тревичка, също така и от тези камъни да има различна степен на прозрачност. Да ги избират може съответно своите вкусови предпочитания или - съответно ги стойността, която може да варира значително, тъй като някои камъни, например зелени с жълт оттенък, са много редки. Заслужава да се отбележи, че страхотно изглеждат пръстен с изумруд и диамант, които оттеняют го и правят цвета му още по-дълбоко и по-грандиозно. Освен това, тази обстановка е просто невероятно изглежда в светлината на слънчевите лъчи, така че го носителка очевидно няма да остане незабелязана.
Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд


Сребърен пръстен с изумруд


Не по-малко красива и комбинация от сребро с изумруд. Като цяло сребро малко по-груб, отколкото злато, метал, а защото го съчетават далеч не с всички скъпоценни камъни, но ето изумруд перфектно балансира му, в резултат на което стават много ефектни и стилни пръстени. Те могат да бъдат както масивни, така и по-изтънчени, грациозными - има само един избор зависи единствено от вашите предпочитания. Пръстен от сребро с изумруд не е подходящ само за вечерни излизания, но и за ежедневието, тъй като с бизнес костюм тя ще изглежда не по-малко стилно и елегантно, отколкото с рокля. Заслужава да се отбележи, че е много интересно изглеждат сребърни пръстени с квадратна изумруд - в тази обстановка е невъзможно да не се обърне внимание.
Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд


Годежен пръстен с изумруд


Както вече бегло споменато по-горе, изумруд е символ на любов, защото често това го подарява на своя избраник. Ако се вярва на легендата, това помолвочные пръстени с изумруд в състояние, така да се каже, благослови любовен съюз и да направи вечна любов. В този момент всеки сам решава да вярва в това или не, но поне пръстен с изумруд може да се превърне в прекрасен символ на семейна двойка, и, кой знае, може би той наистина е в състояние да запазите любовта на по-дълъг срок. Годежни пръстени, както е известно, винаги се правят по-лесни и по-доброто за тях, ако възникне желание, могат да се носят постоянно. Изглеждат пръстен от жълто и бяло злато с изумруд. Много хора, които не обичат излишната яркост жълто и червено злато, повече на вкус представляват точно бяло, тъй като тя изглежда по-ненатрапчиво. Заслужава да се отбележи, че, пак според легендата, този камък предпазва притежателя си от семейните измен и като цяло от погрешни пътеки" в живота, така че е пръстен е излишно изрично не е толкова като символ на брака изобщо е перфектният избор.
Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд

Сребърен пръстен с изумруд