• (4-04-2015, 18:40)   
  •   0   
  •  1104 
Пръстен от злато, с топаз

Топаз - красив естествен камък, който се използва в най-изящните бижута, бижута. В блясъка на слънцето топаз ярко блести и на владелицу такава декорация просто е невъзможно да не се обърне внимание. Пръстен от злато, с топаз, ще стане просто идеалното украшение за по-уверена в себе си жена, която обича по целия елегантност и изящество. Заслужава да се отбележи веднага, че топаз е в различни цветове. Най-популярният - син топаз, не изостават от него и жълто, жълто-кафяво, розово и вино. Има и зеленикави, безцветни и бледи топаз, но те се оценяват къде по-малко от тези, които са изброени по-горе, защото и да ги купуват много по-малко вероятно, защото всяко бижу бижу е не само приятна сърцето безделушкой, но и грамотно инвестиция на пари.

Златен пръстен с топаз


Топаз просто перфектно се съчетава с жълто и червено злато. Тези две изящни материал идеално се допълват взаимно. Заслужава да се отбележи, че пръстен с топаз рядко са огромни, тъй като самият камък за това не разполага. Най-често златната основата на пръстена е доста тънка и изящна. Камък, напротив, може да бъде доста голям и се намира в средата, което изглежда много елегантно, тъй като пръстен по - "тежки" прави точно дебела златна основа, както и размерът на камъка в тази роля не се играе. Много бодро и слънчево изглежда златен пръстен с жълт топаз. На пръв поглед пръстен е доста малко нещо, но той може много да предложат в своя образ, да го направи по-ярки, луксозни, величествена, горда. Всичко зависи от това какъв камък сте избрали. Например, пръстен със златист топаз ще даде своя образ, по малко величествена игривост и яркост. Особено тази обстановка е подходящ рыжеволосым или момичета със златни коси.
Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз


Пръстен от бяло злато с топаз


Някои момичета не харесва ярките крикливость жълто или червено злато, но тъй като те предпочитат му бяло. Бижута от бяло злато изглеждат по-елегантно и изискано и луксозно, те са отлични момичета, които са на вкус сложна простота. Заслужава да се отбележи, че от бяло злато са най-подходящи именно син топаз - тогава украса са получени пълни със студена елегантност, и те изглеждат много стилно и луксозно. Тези златни пръстени със сини топаз ще шик допълнение вечерта тоалетна. Между другото, ако сте решили да спрете избора си именно на такова де, тогава моля, обърнете внимание на златни пръстен с топаз Лондон Blue (London Blue). Камъни на този оттенък се отличават със своята красота и яркост на цвета.
Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз


Пръстен с топаз и хризолитом, както и други камъни


Често могат да бъдат намерени пръстени, в които се съчетават няколко различни по цвят скъпоценни и полускъпоценни камъни. Топаз, например, се съчетават в продуктите с диамантен пръстен, тъй като и последния камък, благодарение на своята прозрачност, без проблеми се съчетава с всички други. Също топаз може да се срещне в комбинация с хризолитом, аметистом, цитрином, нар, и така нататък. Такива украшения изглеждат светло и позитивно, а защото доста често са подходящи не само за вечерта на тоалетната, но и за ежедневието.
Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз

Пръстен от злато, с топаз


Смята се, че топаз пази притежателя си от зло и му помага във всички ситуации, да намират правилните решения, да разпознавате лъжите . Също заслужава да се отбележи, че топаз е камък, който подхожда добре на хората на всички зодиакални знака, но по-други той е разположен на роден под знака на скорпион. Това може да се вярва, а може и да не вярваш, но в края на краищата, всички ние знаем, че всяка една от естествен камък, има сила, за която, разбира се, трябва да знаете.