• (4-04-2015, 18:41)   
  •   0   
  •  1174 
Когато отношенията между един мъж и една жена, са на по-високо ниво на развитие, това вече не искат, а и не са твърдо за даване на подаръци под формата на меки играчки и други дребни неща. За фаворит винаги е подходящ подарък за всеки празник, а особено на свети Валентин ще се превърне в висулка във формата на сърце. Тя може да бъде продукт на прости сплав или украса от по-скъпите метали.
Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце


Златна висулка сърце


С витрини на магазини, бижута пламнал всякакви модели на този вид бижута. Те имат различен цвят и тапицерия. Цвят на злато зависи от това, кой лети към него се добави. Най-скъпото, трайна и благородна - бяло. Това е сплав от платина или палладием. Въпреки това бяло злато прилича много на среброто, така че му е основен конкурент е класическото жълто злато, което не се бърка с никоя друга метал. Освен това тя е с по-ниска цена в сравнение с първия вариант.
Което придава продукт уникалност, красота и стил? Разбира се, чудесно допълнение винаги остават скъпоценни камъни. Най-често златни висулки във формата на сърце украсена с агатом, сапфир, топаз, диамант или диамант. Професионална кройката на тези камъни разкрива естествения си блясък и оживява всяка ажурную окачване от благородния метал.
Също отличен вариант за подарък ще се превърне в открывающееся сърце от Тифани с коробочкой вътре, където можете да поставите малки снимки на влюбените. Ако това е подарък за вашия любим човек, а след това на кулоне може да бъде движещ се надпис, например "обичам те".
Ако искате да се прояви оригиналност, това може да даде на висулка във формата на сърце, състоящи се от две половини. Продуктът може да бъде както златен, така и сребърно. Въпреки това мъжете предпочитат втория вариант, затова подарък може да се комбинират. Например, момичето получава други от злато, с участието на замочка, а човек сребърна част с малка ключови. Тези половини на сърцето може да се раздели на две части, ако дойде време за раздяла и именно медальон ще ви напомня за любимия човек. Без съмнение, този романтичен подарък няма да оставят никого равнодушен.
Сребърна висулка във формата на сърце и ще се превърне в чудесен вариант, особено за някой, който не разполага с голяма сума пари. Окачване ще изглежда по-красива и по-тънки, ако я украсите с кристали Swarovski , които излъчват необикновена дъга сияние. Ажурни висулки с гравирани надписи са много често срещани и струва много по-евтино, отколкото златни, но са също така прекрасен избор за подарък.
Искам да отбележа, че избора на висулка във формата на сърце с прости довършителни работи, по-добре да вземем за него бъде елегантен верига. А ако окачване сама по себе си е достатъчно ярък, с много камушков, то не си струва да отвлича вниманието върху това, върху което тя да виси.
Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце

Висулка сърце