• (4-04-2015, 18:41)   
  •   0   
  •  577 
Доста често много момичета се използват като декорация на различни висулки. Те са изработени от различни материали, но голяма популярност се ползват именно от сребърни медальони. На първо място, разнообразието на форми засяга вкусовете дори и на най-взискателните модата, а от друга страна, тази обстановка може да служи като личен талисман, като начин на романтичности и загадочности.
Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони


Сребърни висулки за момичета


Изберете подходяща окачване за да може в съответствие със своите родом дейност или въз основа на лични качества. Например, по-смели и отзивчиви момичета подходяща украса под формата на капки, а ако имате значими други, а след това изберете двойка висулки специално за влюбените. В такъв случай, вие ще носите в себе си символ на вашата любов и на преданост. Сребърна висулка във формата на сърце, разделен на две половини, не ще се конкурира с някакъв друг заговор. Някои момичета, за да подчертае определени черти на характера си, придобива украшения във формата на знаците на зодиака.
Светът символика
Както бе споменато по-рано, с помощта на кулон може да изрази своите желания, чувства, или да покаже отношението си към света. Избор на сребърна верижка с висулка от определен вид, си струва да се знае предварително, за тяхното значение. Например, висулка във формата на костенурките означава дълголетие, а ето тигър символизира защита.
Не по-малко популярни сребърни висулки с името. Окачването може да бъде украсена с пайети или орнаменти. Ами ако едно момиче не желае да разкрива името си, нещо, което си струва да се обърне внимание на висулки-букви. Такъв аксесоар и определено ще предизвика интерес или интрига от противоположния пол.
Много окачване украшаются различни скъпоценни камъни и други скъпи метали, но нищо от това не може да засенчи сребърни висулки с изумруд.
Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони

Сребърни медальони