• (4-04-2015, 18:42)   
  •   0   
  •  1796 
Висулки за приятелите на

Младите хора, които се учат в училище или института, като в летните лагери на почивка, не забравяйте да отговарят на тези, които им се превръща в особено на пътища. Най-силно приятелство може да цъфне още в детските години и да продължи много години. Много често искат да дарят човек, който за вас е особено важно, нещо необичайно и запомнящо се. За такива случаи има огромен избор на подаръци, но един от най-популярните са сдвоени висулки, предназначени не само за любов, но и за приятелите. Такова малко нещо на врата си, винаги ще напомня за подарившем си човек.

Висулки за най-добрите приятели на


Този аксесоар винаги ще бъдат актуални и популярни сред младите хора, макар и не толкова разпространен като висулки за влюбени. Искат да декларират своята вярност и преданост, да покажат своите искрени чувства, не с думи, а дела, този малък паметен подарък, като двойка висулка, ще стане приятелите на истинско съкровище.
Днес изборът е толкова голям, че да вземем нещо оригинално не е много лесно. Те са създадени в различни стилове, както окачване за различни пола ще е типично по-различно.
Висулки за мъже обикновено имат контрол в стил и своята тема. Това могат да бъдат най-различни опции на геометрични фигури, котви, на животни или на кръстове. Може би една от най-популярните сувенири е двоен висулка във формата на разделен на части подреждане на пъзел с надпис "най-добри приятели" или "best friends". Прекрасен избор за проява на мъжкото приятелство. Въпреки че обикновено момчетата не са толкова сантиментални, по-често подобни подаръци го правят точно на момичетата.
Има голям избор от стилни и универсални суспензии, които са подходящи както за приятелите от един и същи пол, така и от другия. Това могат да бъдат различни видове ключиков, пера, крила на ангел, листа или колелце в различни цветове. Креативни натурам може да даде на оригинални висулки за двама приятели с музикална тематика. Например, един медальон се състои от кръг с нота, в която е поставена на второ място в формата на скрипичного ключ. Или това могат да бъдат две китари с различен цвят. Ако едно момиче иска да направи хубав изненада приятел, нещо, което си струва да се обърне внимание на два оригинални квадрат. Голям и тъмен, за един човек, а малък светъл остава при приятелка. Всички тези висулки ще станат чудесен подарък за приятел, за всеки пол и хубава обстановка за самия себе си.
Казват, че жените приятелството е много силна. Ами, тъй като красивата половина от обича всякакви сантименты, а след това като изненада може да се избере по-вълнуващ вариант. Например, това може да бъде елегантен двойна висулка за приятелите във формата на сърце, разделен на две части. Или сладък kitties в черен и бял цвят. Момичета до такива оценят дарове се отнасят много сериозно, така че ще се съхранява на този аксесоар в знак на силно приятелство.
Е, ако искате на всички приятели, кажете, колко са ценни отношенията ви, можете да вземете колективен висулка, състоящ се от няколко части, подреждане на пъзел и е разделен на отделни елементи. А ето за чисто женски колектив, може да вземете висулки, приличащи на парче пица. Като съберете всички части, ще получим цяла кръгла пица.
Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на

Висулки за приятелите на