• (4-04-2015, 18:58)   
 •   0   
 •  1044 
Златен пръстен с диамант

Пръстен от злато проба 585 с диамантен пръстен - това не е само красив аксесоар, но и знак за лукс. В арабските страни мъжете нарочно увешивают пръстени на пръстите на жена си, за да докаже на всички високо ниво на благоденствие. В европейските страни има и жени, декориране на ръцете пръстени, обръщат голямо внимание на лукс и стил на пръстените - да утонченней дизайнът, толкова по-тънки тя изглежда страхотно на женската ръка.
На голяма популярност се радват на бижута с диаманти, които могат да изпълняват важна роля в композицията или елегантно изпълват пръстен красота, подчертавайки величието на основния камък.
Пръстени от бяло злато
Сред фен на злато има и такива, които не обичат затруднен жълт цвят, а повече уважават скромността, така че обръщат внимание единствено на бижута от бяло злато. Този вид на благородния метал перфектно се съчетава с любимия женски камък - диамант.
Пръстен от бяло злато с диамант може да бъде самонадеян, с широк ръб или нежна - с тънки. Диамантът може да действа като главен украса аксесоар, красуясь в центъра на композицията, но този вариант е много скъпо. Малко по-долу разходи са пръстени с россыпью камъни, където в центъра може да стои друга, по-евтин, но не по-малко изискан камък, скромни размери. Красотата декорация придава наситеност на цветовете, което дава комбинация от различни камъни.
Но не винаги пръстени украсена с изобилие от диаманти. Малък естествен камък в активната зона на цветето на пръстен ще изглежда не по-малко добре, така че тези възможности също са популярни.
Пръстен от жълто злато
Пръстен от жълто благородни метали достатъчно често украшаются не само ангажимент, но и други скъпоценни камъни, например:

 • топаз;

 • яшмой;

 • гранат и много други.


 • Най-магически и богата комбинация от е камък на убийствен цвят яспис и диамант. Матиран голям камък, допълнено с россыпью блестящи камъни, създава зашеметяващ ефект, така че е жълто златно женски пръстен с диамант и яшмой се радва на голяма популярност сред младите момичета и възрастни жени.
  По-елегантната ще изглежда червено златен пръстен със син топаз и диамант. За да е модерен диамант не затмевал своята красота цялата композиция трябва да е в нейния център стои точно топаз, тогава камъните ще бъдат примирени, а пръстен ще изглежда изыскано.
  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант

  Златен пръстен с диамант