• (4-04-2015, 19:01)   
 •   0   
 •  562 
Гривна с диаманти

Скъпоценни камъни и благородни метали - това са най-добрите приятели на момичетата не само в песните си, но и в реалния живот. Кои момиче не мечтае, например, за гривна с диаманти? В края на краищата, този достоен и луксозен аксесоар за разкрасяване на китката на всички красавици в изискани вечерни рокли.

Как и с какво се носи на златна гривна с диаманти?Всеки златна гривна с диаманти, красив и уникален по свой начин. Такъв продукт може да се открояват по различни величини, независимо дали:

 • ширити;

 • броят и размерът на камъни;

 • местоположение на диаманти (в центъра, по краищата или россыпью). • Ако говорим за място и време на носенето на женски златни гривни с диаманти, е нещо напълно естествено ще бъде да се твърди, че такава обстановка не е твърде изгодно ще изглеждат страхотно с дънки, кедами и тениска. Тя изисква подходящ изкушения само начин. Така, дълго дебнещ рокля на пода-благородните оттенъци, приятен грим и стилна прическа задължително трябва да съпътства този декорация.

  Дамски гривни с диаманти са толкова самостоятелни, че допълнителни бижута на излишъка те не се нуждаят. Достатъчно ще бъде пръстени, повторяющего дизайн на гривна или обици със същия по форма камък. Ако се облека всичко наведнъж, чрез комбиниране на различни комплекти, ще излезе нещо пълната липса на вкус, а с диаманти трябва да се знае чувството за мярка.

  Вариации на тема гривна с диаманти  Не само жълти, но и гривна от бяло злато с диаманти ще изглежда доста ефектно. Ако в първия случай можем да говорим за контраст метал и камък, в комбинация със злато бял диамант изглежда доста хармонично и нежно.

  Лукс и шик - това е може би най-главните са синоними, още една прекрасна комбинация от: гривна със сапфири и диаманти. Но този продукт вече не е подходящ за младите момичета, а една дама по-зрели години, тъй като в такава скъпоценна на състава е налице определен статут.

  По-малко се връзват на възраст, но не по-малко луксозен е гривна с изумруди и диаманти. Това е свеж, ярък и в известна степен дори необичайна комбинация от напълно отговарят на натурам, worthy всичко е красиво и необичайно.
  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти

  Гривна с диаманти