• (4-04-2015, 19:03)   
  •   0   
  •  497 
Бижута с диаманти

Не забравяйте ред от песен на "най-добрите приятели на момичетата - това диаманти"? Как мислите, защо именно тези камъни? Факт е, че диамантът притежава най-висок индекс на пречупване, което се отразява в обхвата на излъчваната им цветове. Ограненный диаманти atomizes бяла светлина на ярки искри, вспыхивающие и фен рассыпающиеся в областта на ядрото. Затова бижута с диаманти изглеждат много изящно и се считат за най-доброто от всичко, което може днес да ви предложим златар мода.

Луксозни бижута с диамантиКристали диамант отдавна се използва в бижута и важен атрибут на властта. От тях декорировали скиптъра на Великобритания, британската корона, пръстен на принцеса Даяна и гривна на крал Едуард VIII. Много от тези антични бижута с диаманти са открити в музеите или продадени на частни колекционери. Годежни пръстени и корони, по-често се предават по наследство и да се подчертае високият статут на собствениците.

Що се отнася до днешните дни, а след това диамантите си остават най-добрите сред скъпоценни камъни. Може би, затова на тях традиционно инкрустируются халки за годеж. Твърдо и кристално чист камък символизира искрено чувство на любов, което така и диамант няма да се промени с течение на времето. Голямо предимство на бижута пръстени с диаманти се състои в това, че те са едно добро наследство. Пръстен става безценна семейна реликва, за която с течение на времето може да започне въвеждането на легенди.

Избираме златни бижута с диамантиАко сте решили да плащам и да закупите нещо уникално по рода си, е по-добре да се обърнете към продуктите на световни марки бижута. Най-добрите майстори по инкрустации с диаманти работят в компании Българи, Tiffany & Co, Cartier, Harry Winston, Piaget и Mikimoto. Що се отнася до местните производители, трябва да се обърне внимание на бижутата с диаманти от Sunlight, Gold&Art, Esthete, OM-Jeweller.
Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти

Бижута с диаманти