• (4-04-2015, 19:05)   
 •   0   
 •  522 
Веригата на врата

Като се подчертае своята тънка красива линия на шията и деколтето? Разбира се, използват красиви веригата на врата! Те отлично допълват вашия елегантен стил и добре ще изглежда с много нарядами. Днес внимание дами са много видове вериги, направени от ценни метали, евтини сплави и дори на кожата. Коя от тях да изберете? За това по-долу.

Изберете модел

При избора на бижута ключови са следните моменти:

 • Дължина на веригата на врата му. Тази опция е много важно при закупуване на скъпи бижута. Всеки допълнителен сантиметър се отразява на цената на украса, така че е важно да обсъдите с идеална дължина. Къса верига под шията с дължина 40-45 см, подходящи почти за всеки вырезу с изключение на ризи . Под блуза с висока яка подходяща дължина 45-50 см, а под тънък пуловер - 50-55 виж

 • Материал изделия. Разбира се, най-ценни метали отдавна са злато и платина. Тези метали не се поддават на корозия, красиво блестят и доста издръжливи. Златни женски веригата на врата могат да се изпълняват веднага от няколко вида злато, например розово и жълто или бяло и червено. Украса също може да има оригинално ширити, което ще се разкрие цялата красота на благородни метали, и ще акцентират на оригиналност.

 • Вмъкване на окачването и шармы. Самата верига изглежда доста скучно, но ако се допълни с нейната красива окачване, то ще стане по-елегантни и шик. Така, веригата на врата му с диамантен пръстен подчертае статустность и наличието на жени, а верига с името на врата ще бъде идеален вариант за млада и забавна индивидуалистки. Ако ви харесва всеки ден, за да смените аксесоари, а след това изберете верига на врата от марката Пандора . Така ще можете да комбинирате различни шармы (окачване) и всеки път се промени концепцията за украса. • Ако имате повече от привличат скромен и лаконичен изделия, обърнете внимание на кожена верижка на шията си. Тя изглежда доста строго и при това отлично се съчетава с неброскими кулонами и метални вложки.
  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата
  loading...
  Напишете Vkontakte