• (4-04-2015, 19:05)   
 •   0   
 •  790 
Веригата на врата

Като се подчертае своята тънка красива линия на шията и деколтето? Разбира се, използват красиви веригата на врата! Те отлично допълват вашия елегантен стил и добре ще изглежда с много нарядами. Днес внимание дами са много видове вериги, направени от ценни метали, евтини сплави и дори на кожата. Коя от тях да изберете? За това по-долу.

Изберете модел

При избора на бижута ключови са следните моменти:

 • Дължина на веригата на врата му. Тази опция е много важно при закупуване на скъпи бижута. Всеки допълнителен сантиметър се отразява на цената на украса, така че е важно да обсъдите с идеална дължина. Къса верига под шията с дължина 40-45 см, подходящи почти за всеки вырезу с изключение на ризи . Под блуза с висока яка подходяща дължина 45-50 см, а под тънък пуловер - 50-55 виж

 • Материал изделия. Разбира се, най-ценни метали отдавна са злато и платина. Тези метали не се поддават на корозия, красиво блестят и доста издръжливи. Златни женски веригата на врата могат да се изпълняват веднага от няколко вида злато, например розово и жълто или бяло и червено. Украса също може да има оригинално ширити, което ще се разкрие цялата красота на благородни метали, и ще акцентират на оригиналност.

 • Вмъкване на окачването и шармы. Самата верига изглежда доста скучно, но ако се допълни с нейната красива окачване, то ще стане по-елегантни и шик. Така, веригата на врата му с диамантен пръстен подчертае статустность и наличието на жени, а верига с името на врата ще бъде идеален вариант за млада и забавна индивидуалистки. Ако ви харесва всеки ден, за да смените аксесоари, а след това изберете верига на врата от марката Пандора . Така ще можете да комбинирате различни шармы (окачване) и всеки път се промени концепцията за украса. • Ако имате повече от привличат скромен и лаконичен изделия, обърнете внимание на кожена верижка на шията си. Тя изглежда доста строго и при това отлично се съчетава с неброскими кулонами и метални вложки.
  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата

  Веригата на врата