• (4-04-2015, 19:05)   
 •   0   
 •  1160 
href="/sites/default/files/dalia/zhenskie_serebryanye_braslety_1.jpg">
Дамски сребърни гривни

Среброто отдавна е използвано при производството на ценни продукти (амулети, верижки, монети, предмети на съдовете). Този метал има много полезни свойства, които са високо ценени в областта на медицината и окултните науки. Доказано е, че среброто убива бактериите, нарушава ферментные система на чужди микроорганизми и осаждает протеини. Ако сте решили да изпитат върху себе си ценни свойства на метал, след това е желателно да закупите стилна декорация от него. На голяма популярност се радват на дамски сребърни гривни. Те могат да се оформя в определен стил и да бъдат допълнени с инкрустации от скъпоценни и поделочных камъни, с емайл или перли. Кои женски гривни от сребро предлагат съвременните бижутери? За това по-долу.


Избираме сребърна гривна на ръкатаСте решили да декорирате си на китката, стилно сребърно украшение, но не знаете какво да изберете? Моля, обърнете внимание на следните опции гривни:

 • Гривни-обръчи. Тези бижута от сребро носели още много преди появата на ултрамодерен тенденции и тенденции. Техният дом стана континент Африка, където е прието да се носят прости, семпли неща. Такава гривна се извършва под формата на тънък или blown пръстени. По периметъра на продукта може украшаться интересни орнаменти или напротив-да имат гладка и лъскава повърхност. Тънки "обръчи" е препоръчително да се носят в комплект от 3-5 парчета.

 • Меки дамски сребърни гривни на ръката си. Това е най-подходящият вариант за ежедневно носене. Изделия могат да се състоят от множество връзки с различни форми (панцирные и якорные видове нетиране) или на няколко големи подробности свързани с панти или пружинками. Най-популярни подвидами данни бижута са гривни-на веригата за доставки, които често украшаются специални мънистен-"шармами".

 • Сплетен сребърна гривна, без вложки. Бижутери често използват оригинален дизайн на продукта, в който той се извършва под формата на опашка на базата на три или четири платна. При това може да се използва малко подкрашенное сребро розов, тъмно сив и металлизированного оттенък. Такива бижута е много красиво изглеждат с елегантни рокли. • Дамски сребърни гривни с камъни  Бижутери твърдят, че никоя сложна техника на плетене не може да се сравни с инкрустация на камъни. Наистина, всеки минерал има определен заряд енергия и неповторима цветова гама, затова аксесоар с камъни изглежда по-елегантно и самостоятелни.

  Ако желаете да се подчертае своята елегантност и аристократичность, това трябва да се обърне внимание на сребърна гривна с перли и седеф. Лек блясък на естествен седеф хармонично допълва студен блясък сребро, така че бижу се получава със стилен и интересен. Вмъкване на перли могат да бъдат допълнени с висулки във формата на пъпки, листенца или сърца. Такова оформяне харесва много романтично особям и молоденьким момичета.

  Ако искате да подчертаете своята сигурност и статус в обществото, е препоръчително да закупите продукт с камъни или минерали. Това може да бъде гривна от сребро с гранат, тюркоаз, топаз или хризолитом. Диаманти и сапфири тук се намира и невъзможно, тъй като са много скъпи камъни се съчетават с бяло злато или платина. Среброто им малко подценявам.

  Много интересно изглеждат сребърни гривни за жени, украсени стекловидным покритие. Цветен емайл позволява да нанасят рисунки от всякаква сложност и размер, като създава оригинални композиции и орнаменти. На голяма популярност се радват на продукт, изпълнени в техниката на емайл.
  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни

  Дамски сребърни гривни