• (5-04-2015, 05:58)   
 •   0   
 •  1222 
Гривна за крак сребро

В стремежа си да бъдат красиви жени неутомимы. Какво само не е била измислена за целите на хилядолетието за съществуването на цивилизацията. До нас са достигнали само някои от нещата, които по-рано жените смятат модерни и красиви: ние боядисване на ноктите на краката и ръцете, почистване на излишната растителност, пронизва ушите и носят обеци. Гривни на китките, на пръстени на пръстите на ръцете, колиета и висулки в областта на шията - всичко това е подходящо за нас. Въпреки това има някои бижута, които не са толкова общеприняты, като всички по-горе. Такива, например, са пиърсинг на пъпа или на носа, гривна за над лакътя, рамото или гривна на крака .

Въпреки това, от всякакви изкушения, предназначени да привлекат вниманието към една жена, като пиърсинг на всички възможни части на тялото - с гривна на крака си е едва ли не най-безспорно привлекателна и безобидно. Не е съвсем правилно, вярно, да го наречем украса "гривната" - дума, от която се е име, буквално от френски означава "китката", но в нашия, руския общество тя вече общественото в новия смисъл.

"На всеки продукт - своя купувач"

Сребърни гривни за крака може да бъде украсен по различен начин, благодарение на което можете да си вземете уникално бижу, подходящо точно за вас.

 • Гривна от сребро с крак в морски стил (украсени с черупки, морски звезди, аммонитами, стеклышками с стертыми ръбове или просто тюркоаз, сини и сини мъниста) - за разходки в града с приятелка или пътуване за почивка;

 • Гривна-верига (е тънка сребърна верига с един или няколко малки кулонами) - избор от изискани дами, подходящ за всеки ден;

 • Гривна в ориенталски стил (в този маншет в крак (сребро) може да се използва само като пръскане на по-евтини метала; се състои от много вериги, с много суспензии, леко звъннат при ходене) - избор на смели и необикновени момичета. • Жена сребърна гривна на крака може да се превърне в чудесен подарък не само на себе си, но и на приятелката си. Този елегантен нещо изглежда доста добре, а е доста рядко - така че можете да бъдете уверен в уникалността на вашия подарък!
  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро

  Гривна за крак сребро