• (5-04-2015, 06:05)   
 •   0   
 •  445 
Гривни, мода бижута

Много момичета обичат да украсяват своите китката луксозни влязат с украшения-гривни. Тяхното основно предимство е, че те се вписват под много комплекти облекло, а като колие или обеци, трябва да изберете отделно. Ако обичате често да се променя украса и да експериментират със стила, тогава няма смисъл да купуват продукт от злато. Обърнете внимание на гривни от категория бижута. Поради умерена цена можете да ги придобие в неограничени количества, както и броя на предлаганите модели значително по-високи, отколкото в случая с бижута продукти.

Продуктовата гама на

Какви бижута предлагат съвременни производители на женската носия ? Тук могат да се разграничат следните варианти:

 • На ръка. Най-популярната бижута - дамски гривни на ръката. В зависимост от предпочитания можете да изберете аксесоари в технологиите на шамбала, с висулки или звена. Оригинално изглежда така наречените "стаи за модели" с повтарящ се по периметъра на декоративен елемент. Огромна популярност са придобили аксесоари за основа на пръстен (обръчи, гривни, копчета). Широки гривни за ръка - това е ефектни бижута, която подчертава индивидуалността на жената.

 • На крак. В лятната начин не е достатъчно удар? Дополните му wsop гривна за крак от категория бижута. Той ще привлече вниманието към вашия тънък лошо слънчево изгаряне ножкам и постигане на дял от еротика и съблазън. Можете да изберете модел с висулки или веригата на пръста си.

 • Гривни от луксозни бижута. Ако планирания важно събитие, трябва да вземем до, заедно достойно за украса. Тук помогне тази бижута като гривни с емайл. Гланцово покритие на базата на стъкло засяга наситени нюанси и добре хармонира с класически и коктейльными нарядами. Актуални са също варианти с кристали Сваровски, позлатени и деликатни елементи. • На тези, които обича блясък на скъпоценни метали, подходящи за бижутерия бижутерия - маншети под злато или платина.
  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута

  Гривни, мода бижута