• (5-04-2015, 06:06)   
 •   0   
 •  457 
Гривна Кубачи

Кубачинский гривна заключава в себе си изтънченост, знатност, финес. Изработка на бижута, които произвеждат такива прекрасни неща, достоен за най-високата оценка, и много жени от пръв поглед се влюбват в техните изделия.

Дамски сребърни гривни от селото КубачиТези бижута могат да бъдат разпознати - те са различни сложни орнаменти с глоба прорисовкой и използване на злато и сребро разрези, черни. Растителен фигура хипнотизиращ и изкушенията своята монументалност. Сребърни гривни от местенце Кубачи просто изглеждат отлично на женски китките си, като начин на по-загадъчно и по-дълбока. Искам да разкрият не само загадката на модела, но и да открие тайната на жената.

Кубачинские гривни от сребро са изработени на ръка - това е едно от основните им предимства. След Кубачи са били само малко промысловым селище, а днес - това е марка в света эксклюзива.

С какво се носят гривни от кубачинского сребро?Ако вашата шкатулочке има тази обстановка, не забравяйте да го нося, дополняйте им лъкове. Кубачинские сребърни гривни са способни да украсят всяко облекло, благодарение на факта, че всички те са изпълнени в класически стил:

 • скромен гривна от студен метал чудесно ще се впишат в офис стил например, той добре подчертават елегантността на черни рокли-калъф ;

 • гривна от сребро Кубачи със скъпоценни камъни ще бесподобную няколко вечернему рокля;

 • когато отидете на парти, да носят гривна на ръката до лакътя и пленяйте всички на своята женственост. • Кубачинские гривни са подходящи за всички жени без изключение. Оригиналността си, простота и замысловатость едновременно, не може да остави безразличен нито един прелестницу. Между другото, такова украшение може да се превърне в забележителен подарък за жена, абсолютно всяка възраст.
  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи

  Гривна Кубачи