• (5-04-2015, 06:06)   
 •   0   
 •  347 
Гривни от едър мъниста


Гривни от едър мъниста - това определено е ярък аксесоар пролетта и лятото. А ето в студена зимата или есента, когато на едно момиче ще бъде върху корицата на топло вязаный пуловер - той ще изглежда неуместно и нелепо. Може би, с изключение на сезонни предпочитания при такава декорация повече и няма никакви конвенции. Особено добре гривна от големите мъниста ще бъде страхотно, ако в комплект към него вземат подобни колиета и обеци, и да завърши генериран образ на такива стилни диско дива ще ви помогне, например, ярка рокля с пищна пола.

Днес цветовата гама гривни от големи мъниста повече от разнообразна и включва богата палитра от нюанси, благодарение на които лесно да се направи акцент върху детайлите на избрания облекло. Взема решение за попълване на вашата колекция от влязат с украшения-гривни с големи мъниста, дами, веднага ще го оценят, колко лесно и бързо се превръща дори и най-обикновен начин с любимите си дънки и обикновен топ.

Тенденцията в големи гривниСъвременните модни аксесоари постоянно предлага нови тенденции и течения, които следват за всяка модата удоволствие. Преминаването от миниатюрни форми за големи, вариации на тема цветове и стил, играта с материалите - всичко това създава голямо поле за избор. Големи гривни са станали редовни модерен божи дар в света на аксесоари и бижута. Днес ги носят не само един, но и по няколко наведнъж, който съчетава контрастиращи цветове.

Големи гривни могат да бъдат свободни в своите модели, както могат, срещу, изыскано облегать четка. Вторият вариант е по-подходящ за вечерна начина, по който монтиране стил рокли, както би било в противоречие с аксесоари.

По този начин, големи гривни от мъниста ще стане достоен, а може би и най-любимо украшение на всички колекции на съвременната мода.

С какво се носят големи гривни?Широки гривни от мъниста embellishing китката на модата, не е много придирчиви в избора на "партньори" по образ и подобие. Те добре и изгодно, смесени с:

 • дълги и кротки рокли;

 • дънки с ярки топами;

 • якета с ръкав три четвърти и зауженными панталони;

 • пищни поли и къси шорти.


 • Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста

  Гривни от едър мъниста