• (5-04-2015, 06:08)   
 •   0   
 •  473 
Украса от пера

Мода винаги тяготела към прилагането на естествени материали при декориране на дрехи и бижута. Така, в последно време се появи една нова тенденция в костюм бижута с пера. Използването на невесомых перышек прави продукта по-въздушни и нежна, и нежна трепыхание пера при всеки полъх на вятъра прави изображението по-романтично. Украса от пера отличен комплимент към вечерна рокля или комплект от блузы и шифоновой поли .

История на модата - украса с пераТрябва да се отбележи, че пера отдавна се използва като скъпоценности в аксесоарите. Индианците носят шапки с пера на орли и беркут по време на церемонии и шаманските ритуали, а ловците са обичали да украсяват шапките си трофейными перышками птици.

Мода на пера дойде в Европа след пътуване на Колумб. Особено ценени пера скъпи птици: павлина, фламинго, чапли, орел. От тях са украсени дрехи аристократи, а от 16-ти век - на маскарадните костюми и маски.

Ново раждане перьевых на бижута се е случило в 20 век. Боа, шапки, вееры, чанти с перышками - не е ли това възниква в съзнанието при споменаването на актрисах ням филм?

Днес украса с перо и са станали много често и редовно са показани на одитни "Прада", Thomas Tait, Louis Vuitton, Marchesa и джуния watanabe Уатанабе.

Видове аксесоари

Искам да се допълни вечер начин и да изразят своята индивидуалност? Използвайте една от следните бижута:

 • Колие с пера. Тук най-често се използва перо на паун, а също и изкуствено выкрашенные пера. Перо е прикрепен към основата от мъниста, камъни или дантела. Продуктът се определя с помощта на сатен завязок или метален замочком.

 • Обеци с пера . Данни за украса начин прави още по-леко и въздушно. Перышки комбинируют с мъниста, фатином и тънки веригата. Тези обеци за доста леки, така че е добре да се държат на швензах.

 • Украса за коса с пера. Това могат да бъдат щипки за коса, колела, миниатюрни шапки или воал. Изглежда много нежно и колоритните!


 • Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера

  Украса от пера