• (5-04-2015, 06:11)   
 •   0   
 •  634 
Бижута от злато

Във всички времена бижута, златни бижута се смята за белег на богатство и лукс. През средновековието жените украсяват косата златни диадемами и обемисти гердани, в съветските времена, дами предпочитат да се носят брошки и кокетни обици, а днес на мода са влезли авторски бижута, изработени от злато със скъпоценни и поделочными камъни.

Различно отношение към злато може да се види на различни страни и култури. Така, резиденти на Индия и Изтока, обожавам тежки златни гривни, обеци-полилеи и колиета, но в Европа лукса ще възприемат като самохвалство, тъй като там ценени сдържаност и скромност. Много европейки се притесняват да носят украшения от злато с диаманти до 30 години, като се има предвид, че подобни аксесоари са предназначени за дами в напреднала възраст. По този начин младите момичета са миниатюрни златни шипове, тънки веригата или просто бижутерией.

Изключителни златни бижутаМного стилисти са на мнение, че вместо няколко евтини комплекти бижута или тънки пръстена-добре е да придобие един фирмен комплект бижута или един артикул, което ще се превърне в отражение на вашия стил и вътрешен мир. Ако споделят подобно мнение, то трябва да се обърнат към елита бижутата от злато. Днес могат да се разграничат няколко дестинации подобни аксесоари:

 • Оригинални бижута, изработени от злато. Кой каза, че жълтия метал е подходящ само за единен пръстени и безлични обици? Модни бижута марки унищожават подобни клишета. Така, марката на Frey Wille, PicaPica и Minankari активно работят с емайл и сложни форми, създавайки необичайни бижута . Тук ще намерите и нежни цветя, и пеперуди и творчески орнаменти.

 • Старинни бижута от злато. Това е отделен вид бижута, които имат своя история и настроение. Само тук малка "потрепанность" може да увеличи цената на продукта не няколко хиляди долара. Просто брошка на 60-те години под формата на листо от Тифани или луксозен деликатен кръст от Capri 50-те години - всичко това ни вдъхновява и будоражит момичета с отличен вкус.

 • Класическите златни бижута. Тук не е нужно да чакаме оригиналност и эпатажа. Класически стил предполага прости линии, майсторски изпълнение и най-добрите материали. Ще бъдат актуални златни бижута с перли или диаманти. Цветни камъни в правилната ръбове и изглежда елегантно. • Преди да изберат правилно украса трябва да се определят със собствен стил. Ако предпочитате женствени рокли, поли и стилни обувки, подходящи ви веригата с кулонами, обеци-на карамфил и елегантен пръстен. Младежки спортен стил предполага по-ярки и оригинални продукти.

  Разновидности на златни накити по вид камък  Всички бижута могат да бъдат разделени на два вида: без вложки и с инкрустации. В аксесоарите, без вложки ударението се поставя върху необичайна текстура злато или сложни геометрични фигури.

  Украса с инкрустации - беше шик и креативни, тук успява да въплъти най-лудото фантазията на бижутерите. Освен това, камъни носи определен енергиен заряд, който укрепва определен положителните качества в човека, а понякога дори и развива някои способности. Така, бижута с гранат в злато са подходящи силно уверени жени, а ето златни украшения с топаз или с подходящи спокоен и особям, нежен и чувствен.

  Освен разделянето по видове камъни, бижута, декорация могат да бъдат класифицирани по вид на злато. В Русия и страните от близкия далеч по-често срещано червено злато, което се нарича още "руски злато". С червеникав оттенък придава на примеси от мед, която е 40-50%. На Изток голяма популярност се радва жълто злато, състояща се от мед, сребро и директно на злато. Бижута от такава сплав ярко жълт цвят. Има и бижута от бяло злато, в състава на които се включва платина.
  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато

  Бижута от злато