• (5-04-2015, 06:12)   
  •   0   
  •  203 
Украса на Elle

Сребърни бижута Elle - това е нещо, към което е трудно да остане равнодушен. Те учудва си самобытностью, оригинален дизайн и сложна смесица от цветни камъни. Продукти са разработени с участието на най-добрите стилисти в Нюйоркския клон на списание за жени ELLE, който все още е надежден водач в света на модата. Всички бижута Elle са изработени от висококачествено сребро 925 проба и покрити с родий. Асортимента наброява над 700 модели аксесоари, както и колекциите се обновяват два пъти годишно.

Бижута от сребро ElleКакво бижутери предлагат компания, която първоначално е женско списание? Всъщност фантазия и стил на оформяне на изделия изненада много жени, които бързо станаха поклонницами на марката. За декор бижутери използват полускъпоценни камъни, а именно: розов кварц, amazonite, пироксен, агата, цирконы, топаз, перли и т.н. Благодарение на наситени расцветкам и сложни форми на диаманти, бижута стават още по-интересни и стилни.

Какви бижута предлага компания Ел? На първо място, това са обеци и висулки. Те са задържани стил и са подходящи за всяка ежедневни дрехи. Ключова роля в бижута изпълняват вложки. Ярки цветове, необичайни форми и рязане на камък привличат вниманието на своите блясък. Бижутериен марка реших да използвате евтините камъни, значително удешевило предложени украса.

Избор на бижута, изработени от сребро Elle можете лесно да изберете стилен комплект, тъй като клирънсът на много бижута дублирани. До колечку с розов кварц, може да вземете окачване с кварц, амазонитом и оливином, а жените обеци с прекрасен син кварц кройка антик добре ще допълни същата висулка. Представени са също необичайно къдрава изделия, без вложки с резбовани елементи и сложни лито.
Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle

Украса на Elle