• (5-04-2015, 06:12)   
 •   0   
 •  266 
href="/sites/default/files/dalia/serebryanye_ukrasheniya_totemi_1.jpg">
Сребърни бижута Тотеми

Създадена през 2002 година марка Totemi незабавно постигнала всеобщо признание, след като получи много дипломи от чуждестранни и местни изложби. Бижутериен марка имам репутацията на марката, която създава и продвигающей уникални идеи в областта на ювелирното изкуство.
Основният материал за аксесоари действа среброто на по-висша проба, която комбинируют с поделочными камъни, позлатени, бижута, емайл и други интересни подробности. Сребърни бижута Тотеми - това са уникални идеи талантливи руски автори, въплътена в живота на професионални бижутери.

Предимства на бижута от сребро ТотемиЗащо точно тази марка е станала толкова популярна в Русия и близко чужбина? Има няколко качества, които се отделят за декорация Totemi от редица други посредствени аксесоари:

 • Дизайн. Всеки артикул притежава уникален дизайн, който не се среща в колекциите на други марки. Тук няма място простеньким и наивно пръстените със скромен камъче или обикновена тънка верига, която може да се намери във всеки магазин. Всеки аксесоар е с оригинален дизайн, който се харесва на хората, отворен за експерименти.

 • Уникалност. Абсолютно всички колекции на Тотеми отделят малки лимитированными серии (20-200 копия). По този начин, поставяйки името на пръстен или огърлица, вие ще бъдете сигурни, че вероятността да се запознаем с още едно такова бижу е минимална.

 • Качество. Визитна картичка на марката - високо качество на довършителните работи и авторски дизайн. Производителите използват най-добрият метал с минимално количество примеси, и благодарение на съвременното оборудване може да се постигне отлично качество на обработка на бижута. • Данните обезщетения значително отделят маркови аксесоари Тотеми от редица други бижута.

  Колекция аксесоари

  Марката предлага на клиентите си повече от 100 различни колекции на бижута, направени в един необикновен и уникален дизайн. Тук представени продукти за романтичните и женственных модата, а също и за тези, които обичат да шокират и эпатировать публиката. В колекцията е включена 3-4 аксесоар:

 • пръстен или съраунд пръстена;

 • верижка с висулка или колие;

 • гривна;

 • обеци . • Представени също така и господа управници, които включват копчета за ръкавели и игли за вратовръзки, както и лаконичен украса.

  Всяка колекция дал необичайно заглавие, което понякога е характерно за всички настроение на колекцията. Така, набор "Извънредно чудо" включва аксесоари декорирани с нежни человечками, напомнящи на феи или на ангели. Вмъкване на сините камъни правят аксесоари още по-нежни и създават усещане за присъствие на магията. Комплект "Северно сияние", украсена с черни перли и напомня зимата на закона орнаменти наистина навивает мисли за северната част и настинки. Има и тематични комплекти, името на което не е характерно за стила на бижута. Това е "Хармония", "Начало", "Детелина", "Трио" и т.н.

  Много бижута Тотеми отлично обыгрывают тема море и растения. Тук могат да се разграничат комплекти "На дъното", "Песни на морето", "Каменно цвете", "Nots", "Орхидея", "Federica" и т.н. Има и комплекти с изображения на сладък животни: "Източен " хороскоп", "Март котки", "Каспър и неговите приятели", "Фентези", "Костенурки" и т.н. Освен това са представени женски колекции, наречени известни женски имена.

  Както виждате, гама Тотеми наистина впечатлява, както с уникални комплекти позволяват да изразят своята индивидуалност и да избяга от однообразности и ежедневната скука.
  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми

  Сребърни бижута Тотеми