• (5-04-2015, 06:14)   
 •   0   
 •  471 
Позлатени обеци

Цвят на злато традиционно се асоциира с богатството и средства. Той отлично подчертава изяществото на бижута и придава на ежедневното стил капка лукс и индивидуалност. Днес, обаче, не всяко момиче може да си позволи бижута от злато с висока проба. И тук на помощ идват аксесоарите с позлатени. Те излъчват същото приятно топло сияние, което и злато, но в основата стои сребро, медицински сплав или дори стомана. По този начин цената на продукта се намалява няколко пъти.

На голяма популярност сред този тип бижута се ползват с позлатени обеци. Те могат да имат различен дизайн, но цената за тях винаги остава умерен. В цената се отразява на характера на вмъкване, особено ако е на твърд камък. Скъпоценни камъни (диаманти и корунды) в сребърни обеци със злато не се добавя, тъй като не се отнасят към категорията на масите маркета.

Позлатени обеци с камъни и минералиНай-често за обеци с позлатени се използва сребро. С него много лесно да се работи и то перфектно се поддава на процедурата за позлатяване. За да се подчертае красотата на бижута бижутери използват различни вложки. В зависимост от използвания камък могат да се разграничат следните видове обеци:

 • Позлатени обеци с фианитами . Тези камъни са с прозрачен цвят и малко прилича на диамант. От фианитов разпространява разнообразни форми или инкрустируют тях отделни части обеци.

 • Позлатени обеци с перли. Нежна перла добре подчертава елегантния стил и женственост владелицы. Не напразно комбинация от златисто и седеф се счита за класика.

 • Позлатени обеци с топаз. Този вариант се среща много рядко, тъй като топаз, се счита за доста ценен камък за украшения. • Купувайки позлатени обеци, трябва да знаете как да ги почистите. Първо с повърхността трябва внимателно да се махне праха, а защо избършете с кърпа навлажнена в скипидаре или алкохол. За почистване и подходящ разтвор марсельского сапун или нашатырь.
  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци

  Позлатени обеци