Всичко от света на
модата
» » Сребърни обици с гранат

Сребърни обици с гранат

5-04-2015, 06:14
1781
0
Сребърни обици с гранат

Чрез закупуване на сребърни обици с гранат, вие получавате не само красиво бижу бижу, но и огромен набор от положителни качества, които притежава този камък. Такива обеци изглеждат невероятно красиво и луксозно.

Варианти

Обици с гранат сребро изглеждат невероятно ярки, стилни и модерни. Тази обстановка е добре подчертават красотата и чувственост своята обладательницы. Заслужава да се отбележи, че нарът може да бъде не само в ярко червен цвят. Той е жълто, зелено, лилаво и черно. Благодарение на такава палитра всяко момиче може да намери камък себе си на вкус.
Обици с гранат сребро могат да имат различно представяне. Те могат да бъдат под формата на:

 • суспензии;

 • гвоздиков;

 • пръстени;

 • полилеи;

 • топки;

 • геометрични фигури;

 • изображения на животни. • Сред младите момичета е на огромна популярност се радват и обеци-пусеты .

  Не по-малко красиво ще изглеждат обици с гранат злато. Със съчетание на червено нар и червено злато се счита за класика ювелирно изпълнение.

  Изключително красиво изглеждат обеци с композиция от няколко вида семена от нар, например, червено и зелено.

  Обици с гранат сребро освен красота могат да добавят жена на младежа и мъдрост. В края на краищата този камък положително влияние върху емоционалното състояние и дарява спокойствие и оптимизъм. Гранат наричат символ на постоянство и преданост.

  Кои обици да вземем?

  При избора на сребърни обеци с чешки гранат си струва да се обърне внимание на характеристиките на камък в зависимост от цвета му.

  Смята се, Гранат червен цвят ще креативни хора, вдъхновение, а също така допринася за карьерному растеж.

  Обеци със зелен камък са способни да привличат паричен богатство, както и той носи мир в семейството.

  Гранат-жълт и оранжев оттенък и е идеален трудолюбиви и упорити хора.

  Как да се различи оригинала от фалшификати?

  При избора на обеци с нар задължително да обърнете внимание на тяхната автентичност. При този камък има свойства на намагничиванию.

  Тези камъни са с малки размери, като зърна от нар, а чешки гранат още по-малко (3-5 mm).

  Гранат има твърдост, която в един и половина пъти повече от тази на стъклото. Така че можете спокойно да се надраска, камък, стъкло и проверка останал ли е след това отпечатък.

  Истински гранати има свойството да променя цвета си при различно осветление, затова погледнете на него в дневна и люминесцентном светлина.
  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат

  Сребърни обици с гранат
  Интересен по темата
  Златни обеци с кехлибар
  Златни обеци с кехлибар
  Жълтеникаво-кафяв кехлибар, може би, най-изгодно изглежда точно в златна рамка. Те чудесно се вписват във всеки образ и да се подчертае женската
  Златни обици с тюркоаз
  Златни обици с тюркоаз
  Зеленикаво-синкав цвят тюркоаз изглежда перфектно в рамка от злато. За направата на златни обици се използват само най-качествени камъни с правилна
  Златни обици с гранат
  Златни обици с гранат
  Златни обици с гранат изглеждат много луксозно и величествено. Бижу, достойно за истински кралици, е подходящ за допълване на изискано вечерно начин.
  Сребърни обици розово
  Сребърни обици розово
  Сребро - това е ръководил скъпоценен метал, който може да даде почти всяка форма. Ето защо сребърни обеци във формата на гвоздиков могат да изглеждат
  Сребърни обици с тюркоаз
  Сребърни обици с тюркоаз
  Студеният и плътен синкав оттенък тюркоаз най-добре изглежда в рамка от сребро. Сребърни обеци с този камък са идеални момичета на пролетния
  Златни обици с изумруд
  Златни обици с изумруд
  Изумруд - това е топъл зелен камък, който изглежда перфектно в рамка от злато. Обеци от жълто злато са хармонични и са традиционни, а в бяло, в
  Обици с гранат
  Обици с гранат
  Нар - това е луксозен, наистина кралския скъпоценност. Затова обеци с него - това украшение, достойно за шик, по-уверена в себе си, проведена на
  Обеци с аметистом
  Обеци с аметистом
  Аметист - той е много красив камък, който може да има почти всеки нюанс на лилаво или зелено. Най-аметист изглежда в рамка от сребро или бяло злато.
  Сребърен пръстен с гранат
  Сребърен пръстен с гранат
  Сребърни пръстени с гранат предпочитат жените от всички възрасти, независимо от социално положение и стилистични предпочитания в облеклото.