• (5-04-2015, 06:16)   
 •   0   
 •  1430 
Златни обеци топки

В този сезон много модницам трябва да се обърне внимание на златни обеци топки, тъй като те набират своята популярност и благодарение на данъчните складове дв, бр модни дизайнери прекрасно се вписват в облика на една съвременна стилна момиче.

Златни обеци във формата на кълбо - само модерна тенденцияЗлатни обеци топки изглежда много сбито и стилно и перфектно ще допълнят всеки начин. Има много варианти на изпълнение, благодарение на които всяко момиче може да намери себе си обеци топки от злато.

 • Златни обици с висящи топки. Тези обеци са с дълга верига или златна пръчка, на края на който е приложен златната топка. Такива обеци подчертават дължина и красотата на женската врата и са идеални за вечерна рокля.

 • Златни обеци къса с топки. Малки обеци топки могат да се носят както на работа, така и за излизане на светлина. Благодарение на малкия размер на тези обици са чудесни са подходящи за почти всеки тип лице. При това те изглеждат много стилно и елегантно.

 • Обици с мъниста от злато, с пълнеж вътре. Красиви модели, които ще са по душата на много момичета. Вътре ажурного на златната топка са малки полускъпоценни или скъпоценни камъни. При това теглото на такива обици малък.

 • Обеци топки злато с камъни. Тези обеци ще изглежда много светли и стилно. Цялата повърхност на топчета, покрива малки россыпь камъни, които подчертават и оттеняют красотата на своята обладательницы. • С каква прическа носят златни обеци във формата на кълбо?  За по сережкам най-подходящи са високи прически или с отворени уши. Спечелилата красива врата може да се постави върху златни дълги обеци -топки, а ето момичета с коротковатой врата трябва да спрете избора си върху по-малки модели.

  Младите момичета са подходящи леки ажурни златни бижута във формата на топка или с россыпью камъни, а жените по-големи деца - гладка обеци топки .
  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки

  Златни обеци топки