• (5-04-2015, 06:17)   
 •   0   
 •  675 
Обици с изумруд

Естествен зелен блясък и наситен цвят в обеци с изумруд привлича както младите момичета, които търсят подходящ комплект за своя летен или пролетта образ и подобие, така и за възрастни жени, които имат голяма колекция от бижута. Тайната на успеха на този камък е, че той е извършено магически се преобразява красавици, подчертавайки всичките им достойнства и красотата.

Приятелство изумрудени обеци от златоОще в древните векове за наличието на такива бижута от благородни дами е ярко потвърждение на статус и високо положение в обществото. Въпреки това още повече царски разкош и величие може да бъде само в обеци с изумруди и диаманти, които още по времето на Клеопатра допълват красивите екипировки прекрасни дами.

По-малко тържествено, но не по-малко красив вариант - обеци от бяло злато с изумруд. Този камък е страхотно този начин перфектно се съчетава с всякакъв вид метал, размер заедно хармонична композиция.

Като говорим за фискалната страна на избор е толкова ярко във всеки смисъл де, не може да не се отбележи позлатени обици с изумруд, които ще бъдат по-достъпни по отношение на цената. При това позлатени сама по себе си изглежда доста изгодно, и си блясък дълги години да радва щастливите обладательниц ценните обеци.

В цяло, класическо въплъщение на яркото камък и изискан метал, извън всякакво съмнение, са обици с изумруд в злато, които винаги заема почетно и достойно място в дори най-голямата колекция от малки женски слабости.

Модели на обици с изумрудДнес варианти на моделите от тази украса наистина голямо разнообразие. И всяко момиче, без труд избира подходящ само на нея екземпляр.

 • Обици розово с изумруд - изискани и елегантни особено добре ще изглежда с къса подстрижка или с убранными нагоре коса. Рокля или пищната пола с заправленной блузой ще се превърне в идеален дрехи почивка за създаване на абсолютно хармоничен начин. Заедно с това, обеци пусеты с изумруд са подходящи не само за эдакой английска дама в строг рокля. Младите момичета могат смело да се облича с такива обеци светло зелено отгоре и ультрамодную тесни пола с босоножками на висока платформа.

 • Висящи обеци с изумруд - това определено е вариант за вечерта. Бляскав начин стилна дива с такава украса ще се окаже уникално ярък и незабравим.

 • Дами, които предпочитат да излизат на светлина в рокли в пода, със сигурност ще изберат обеци с голям изумруд - тъй като тези продукти трябва да се показва, ако и не на холивудската червения килим, то поне на значими тържества, където така трябва да се покаже в целия си блясък.

 • Обеци с изкуствен изумруд имат място да бъде, обаче, да ги сравни с оригинални продукти, е невъзможно, защото истински блясък може да бъде само естествена. • По този начин, съвсем не е важно, какви по вид, стил и размер ще обеци с естествени изумруди, най - важното е да блясъка на камъка е бил истински.

  Освен това, въпреки непрекъснато появяващите се нови тенденции в производството на бижута мода, класически обици с изумруд - миниатюрни и доброто - винаги ще бъдат актуални и популярни сред момичетата и жени от всички възрасти.

  Съвети за избор на изумрудени обеци  Колебае да попълни колекцията си поредната красота, дами започват да се чудят, как да изберете обеци с изумруд. От една страна, има някои съвети за това, как да се определи камъка, неговия цвят, прозрачност и други не по-малко важни параметри. От друга страна, си струва да се определи място за бъдещо придобиване.

  Днес, за щастие, тези места са достатъчно много. Например, обеци с изумруди марка "Ad'amas" ще зарадва момичета не само от невероятната смесица от камък и метал, но и сложни за изпълнение на модели. Същото може да се каже и за обеци с изумруд марка "Sunlight", които до всички другото достоинствам се различават още и невероятен финес форми и стил.
  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд

  Обици с изумруд